Chief Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ja wraz z ekipą na ostatnim MLK chodziliśmy w specjalnych kucykowych koszylkach dwustronnych po całym żywcu. Byliśmy w barach, w kinie i tylko się uśmiechali ludzie, czasem zdjęcia robili z ukradka. Na większość meetów cotygodniowych chodzę z plecakiem obłożonym przypinkami i jeszcze nikt nie zwrócił na to uwagi, nikt nie zaczepił. Za to mój kolega, który nosi przypinkę non stop został raz zaczepiony w tramwaju przez nieświadomego broniacza. Inny kolega podczas zwiedzania Krakowa został zaczepiony przez fajną laskę z obsługi Wawelu z pytaniem, gdzie można dostać taką fajną koszulkę z Luną, bo by kopiła swojemu "chłopakowi". Byłem przy tym i potwierdzam. Wyrywanie na kucykową koszulkę jest możliwe! Na prawdę niema się czego wstydzić. Już nie raz wracałem czy to pociągiem czy komunikacją miejską z kucykowymi gadżetami. W pracy pije z kucykowego kubka. Ludzie są wyrozumiali, trzeba to jedynie dostrzec. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 5 minut temu Mates napisał: Ja tam marzę o bluzie CHS I jak nie znajdę na necie (z napisem CHS, tak jak w EG), to przyszykuję projekt Już widzę jak w razie czego wykręcasz się że to tak naprawdę tylko mało znacząca fraza ^.^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Obremon napisał: Już widzę jak w razie czego wykręcasz się że to tak naprawdę tylko mało znacząca fraza ^.^ Canterlot High School i tyle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 3 godziny temu Mates napisał: Ja tam marzę o bluzie CHS I jak nie znajdę na necie (z napisem CHS, tak jak w EG), to przyszykuję projekt http://www.cornyluft.pl/sklyp/chopy/bluzy-z-kapucom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Jakbyście kiedyś wpadli do Kielc to radzę się nie pokazywać w kucykowych ciuchach, to się może źle skończyć xD Zwłaszcza na niektórych osiedlach. Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) godzinę temu Maniek napisał: Jakbyście kiedyś wpadli do Kielc to radzę się nie pokazywać w kucykowych ciuchach, to się może źle skończyć xD Zwłaszcza na niektórych osiedlach. Na których? Chętnie się tam przejadę. Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Phosky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 KSM/Herby xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Co do ciuchów: MsRarity właśnie dodała na fejsa to: http://dixieboutique.selino.pl/kat,0.html?order=1&limit=20 Dla mnie osobiście kreska trochę za słodka, ale Sunsetkę kupiłbym w ciemno, niestety (na razie) funduszy brak,,, Obczajcie sobie, bo myślę, że projekt ciekawy i fajna inicjatywa ^^ Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Co do cupsell'a to dziwną mają tam wyszukiwarkę,z MLP nic mi nie znalazło (chociaż sam mam swój sklep). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts