SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Może ktoś z was chce spędzić czas na zajęciach aktorskich u Rainbow Dash ? Jest aukcja charytatywna na Allegro, która wam to umożliwi. Szczegóły tutaj: http://aukcje.wosp.org.pl/zajecia-aktorskie-z-agnieszka-mrozinska-jaszczuk-i2699014 Bardzo bym chciał wziąć w tym udział, ale suma zapewne dojdzie do niebotycznych rozmiarów, ale zobaczymy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 To ona dubbinguje rainbow dash? Szczerze powiem że się tym tematem wgl. nie interesowałem, ale to by była ostatnia osoba która wpadłaby mi do głowy :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 10 minut temu TheFallen321 napisał: To ona dubbinguje rainbow dash? Szczerze powiem że się tym tematem wgl. nie interesowałem, ale to by Nawet nie przyszło mi do głowy, że ktoś tu może tego nie wiedzieć Kto jak kto, ale sądziłem, że Pani Mrozińska ma wielką renomę wśród forumowej gawiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Jestem w tej społeczności od niedawna więc jeszcze takimi rzeczami się nie interesowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 No to już wiesz Fajnie, że poznałeś nową informację związaną z serialem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Lol jestem od niej starszy Ale sama akcja ciekawa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 A ja młodszy, choć przez jeden miesiąc jesteśmy w tym samym wieku W sensie, że mam urodziny w marcu, a ona w kwietniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 No i niestety już w tym momencie suma mnie przerosła, a aukcja skończy się za 12 dni :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Jak mi się zdaje, Agnieszka Mrozińska regularnie udziela takich lekcji, ta jest skonkretyzowana pod WOŚP Będą jeszcze inne okazje. Tak samo jest szkołą dubbingu Joanny Węgrzynowskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się