Pegasis Rarity Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Widzieliście je? Masakra... Dotknęłam raz włosów i one były takie, jakby oblane olejem. Prawie wcale nie są podobne do naszych bohaterek. ... No, i są jeszcze drogie, jakby nie wiem co to było.. A wy co myślicie? Czekam na ciekawe odpowiedzi (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Wyglądają trochę jak te lalki z serii Winx Club, tylko skrzydeł brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Z mojego punktu widzenia nie ma lalki, która wyglądałaby przyzwoicie. Nie dlatego, że jestem mężczyzną. Zwyczajnie wszystkie są robione na jedno kopyto. Jedynie totalny brak gustu estetycznego u kupujących ratuje dobrą sprzedaż. Z tego powodu nie ma sensu czepiać się stałej cechy takich zabawek. Jeśli szukasz dokładnego odwzorowania szczegółów u jakiejkolwiek postaci, to pozostają jedynie statyczne figurki. Wręc zalecam kupować te nieoficjalne, dla mnie niemal wszystkie zabawki od Hasbro są słabo wykonane, więc raczej kuszę się na fanmade. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 34 minuty temu BiP napisał: Wyglądają trochę jak te lalki z serii Winx Club, tylko skrzydeł brak Twilight, Rainbow i Fluttershy mają skrzydła xd 34 minuty temu LeqTone napisał: Z mojego punktu widzenia nie ma lalki, która wyglądałaby przyzwoicie. Nie dlatego, że jestem mężczyzną. Zwyczajnie wszystkie są robione na jedno kopyto. Jedynie totalny brak gustu estetycznego u kupujących ratuje dobrą sprzedaż. Z tego powodu nie ma sensu czepiać się stałej cechy takich zabawek. Jeśli szukasz dokładnego odwzorowania szczegółów u jakiejkolwiek postaci, to pozostają jedynie statyczne figurki. Wręc zalecam kupować te nieoficjalne, dla mnie niemal wszystkie zabawki od Hasbro są słabo wykonane, więc raczej kuszę się na fanmade. Dam ci punkt reputacji za avek xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ale widziałeś lalki z serii Winx Club? Tam skrzydła są wielkość 5 razy większe niż tutaj, gdzie prawie ich nie widać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wertoneg to brony Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Dla mnie MLP kończy się na serialu i MLP EG, gdyż jak widać zabawki z MLP nie wyglądają ładnie i są zrobione na odwal się. Jak dla mnie tyle w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się