Battlebird Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 Ferieeeee <33 Więc tak: Dla @Pawiu (dnia ci to nie zrobi, najwyżej 5 minut, ale mam nadzieję, że się spodoba) : Fredbear, mały Fredbearek i zabawa z perspektywą na historii : Chysalis, którą chciałam wystylizować na nieco bardziej "owadzią", niż w serialu : I na koniec kucyk-pirat ze świąt (chciałam dorysować, że siedzi na maszcie, ale jakoś tak... stchórzyłam ): Miłego oglądania i miłego dnia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) 5 minut temu Battlebird napisał: Więc tak: Dla @Pawiu (dnia ci to nie zrobi, najwyżej 5 minut, ale mam nadzieję, że się spodoba) : Awesome Wezmę sobie na kompa ściągnę. Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Ojaaa jakie to ładne, wszystko. Rysuj dalej. Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 5, 2016 Autor Share Napisano Luty 5, 2016 Wszystkiego najlepszego z okazji... (...hm, co to dziś za święto, Internecie?) ...dnia Nutelli! http://www.kalbi.pl/5-lutego Dzisiaj drugi maraton Discordów, bo czemu nie? Discord jako "wolny duch", i to dosłownie ( nieco starszy rysunek): Takie tam ze Skipperem z pingwinów z Madagaskaru : mój najnowszy Consent z Willem Cipher ( z Reserve Falls, AU Wodogrzmotów Małych - polecam ); dwa słodziaki ... myślę o tym, żeby ich pokolorować na komputerze... I na koniec - nazwijmy to - Discord motywacyjny, czyli mój najstarszy zachowany jego rysunek (ma jakieś... 3-4 lata?): Widać różnicę? Jak zawsze - miłego oglądania i miłego dnia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ten ostatni ma słodkie sweet-oczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 6, 2016 Autor Share Napisano Luty 6, 2016 Czy ja wiem, czy słodkie? Mi się raczej wwiercają w duszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 10, 2016 Autor Share Napisano Luty 10, 2016 Jako że miałam teraz trochę czasu, trochę poeksperymentowałam z kredkami i czarnym cienkopisem... oto, co mi wyszło: Jedna i ta sama postać, demon stróż, w formie zwykłej i porządnie wkurzona : Tak, inspirowane Gravity Falls ... miała mieć 8 nóg, ale nie miałam gdzie ich zmieścić... Eksperyment z chibi - Discord i Consent : ... tak sobie teraz myślę, że Consent lepiej by wyglądał, gdyby miał fioletowe oczy... Na koniec coś starszego - Discord Amnesia (tak naprawdę kolory są znacznie ciemniejsze): Jak zawsze - miłego oglądania i miłego dnia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 20, 2016 Autor Share Napisano Luty 20, 2016 Przepraszam za dość długą przerwę, ale miałam kilka powodów ... to jeden z nich: Spoiler TADAAAAM!! ... mistrzostwo świata to nie jest - nie umiem rysować ani łusek, ani skrzydeł, ani teł, aczkolwiek ogólnie jestem zadowolona (zwłaszcza z Willa ) . Aha, i nie bardzo wiem, czy ta praca może być tutaj - w końcu to "tablet", nie "ołówek, kredka", ale mam nadzieję, że nikt nie ma mi tego za złe A teraz trochę bardziej tradycyjnie: kucyk/pirat na maszcie : 2 kuce w odkrytym powozie napędzanym magią, bo nie było już miejsca na kartce : I na koniec pingwinek w stylu PzM ( i dowód na to, że biała kredka się jednak przydaje ): Miłego oglądania i miłego dnia! 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 Jak zwykle fantastyczne rysunki. Najbardziej podoba mi się ten pierwszy . Ale żeby cię tylko nie chwalić przyczepię się trochę, a co! Discord ma inne rogi, są trochę przykrótkie i wydają się położone za głową niż na czole. Oczywiście to są zwykłe pierdoły, aczkolwiek same pochwały nie robią z nas dobrego artysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 20, 2016 Autor Share Napisano Luty 20, 2016 @Pawiu Dzięki za przyczepienie się ^^ Aczkolwiek to jest Consent, nie Discord - jeszcze ustalam jego wygląd, i to jest wersja, w której jest on nieco bardziej "symetryczny" od oryginału ^^. Ale o położeniu to masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Wyśmienite milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 ... Nie mam pomysłu na wstęp, także ten... ekhem. Przedstawiam wam moją idolkę, narysowaną wczoraj . Może parę osób będzie ją kojarzyć, czy to z gry, czy z serialu... Dla wszystkich, którzy nie wiedzą (a może chcą): to jest Willow, jedna z postaci z Angry Birds Stella - taka trochę Flutterka, ale umie też malować :3 Próba nowego, bardziej "realistycznego" stylu: Moja OC-ka w stylu Fallouta ( nie czytałam, ale po maturze mam zamiar się za to zabrać ) i pierwsze w miarę udane ruiny w tle: ... i na koniec - grupka ostatnich kucy ocalałych przed apokalipsą zombie chroniąca się w supernowoczesnym schronie i walcząca o przetrwanie (cały dzień rysowania) : ... wspaniale dzieckiem być Miłego oglądania i miłego dnia! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Odkopałem w zakładkach te temat (nie wiem, skąd on się tam wziął xD) i taki trochę zawiedziony jestem, że nic nowego się w między czasie nie pojawiło Bo rysunki na prawdę mega ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 @Virtual_Wolfy ( i nie tylko) Przepraszam, mam trochę nauki w szkole ( matura w tym roku) i projekt filmowy na zajęcia, także nie bardzo mogłam znaleźć na to czas ;_; ... Ale w piątek/sobotę coś dodam. Pinkie promise. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Spoko, rozumiem. Sam ma teraz tyle nauki na łbie, że aż odechciewa mi się uczyć, jak o tym pomyślę A klasa maturalna... no, to trochę słabo z czasem, faktycznie, z tego co mi tam ludzie powiadali. Meh, no powodzenia. I nie musisz się specjalnie śpieszyć z tymi rysunkami. Jakość, nie szybkość ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 18, 2016 Autor Share Napisano Marzec 18, 2016 A więc, never break a Pinkie promise... Chibi Consent w wersji kolorowanka i cieniowanie : Na tym obrazku początkowo miał być też Flowey z Underfell (AU Undertale), ale nigdzie nie mogłam wcisnąć jego głowy tak, by nie psuło to kompozycji... Tak, te pnącza to jego łodyga. Alfa Folwey z Underfell : I na koniec moja OC-ka ( UWAGA, CHYBA GORE... chyba że komuś nie przeszkadza krew ołówkiem. Albo umie sobie wyobrazić, że to farba czy coś. Spokojnie, flaków nie ma ) Jak zawsze, miłego oglądania i miłego dnia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 19, 2016 Share Napisano Marzec 19, 2016 Wszechwidzący OCek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 19, 2016 Autor Share Napisano Marzec 19, 2016 Raczej wiecznie obserwowany - to jeden z jej większych lęków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Naprawdę ładne rysunki! Zwłaszcza te kolorowe. Ja próbowałem rysować i nie wychodzi mi tragicznie, ale na pewno nie narysuję niczego sam od siebie (tylko patrząc na obrazek obok) lub szybko. Jak patrzę na te rysunki... to żałuję, że nie rozwijam tego talentu. Może bym kiedyś sam rysował takie piękne dzieła?... Głupio mi prosić, ale narysowałabyś RD w kolorach? Oczywiście jeśli zechcesz i masz czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 28, 2016 Autor Share Napisano Marzec 28, 2016 @Michał Mac żaden problem, najpóźniej w sobotę będzie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 35 minuty temu Battlebird napisał: @Michał Mac żaden problem, najpóźniej w sobotę będzie ^^ Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 31, 2016 Autor Share Napisano Marzec 31, 2016 @Michał Mac : Dashie jest gotowa . Nie wiedziałam, czy chcesz z tłem, czy bez, więc wrzucam obie wersje... Jeśli Ci się nie spodoba, to pisz śmiało Miłego dnia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 To w takim razie jak nie masz zamówień to trochę cię wykorzystam : >> Poprosiłbym Tłajlajta, która siedzi/jest pochylona nad książką : >> Dziękuje : >> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 31, 2016 Autor Share Napisano Marzec 31, 2016 Jeśli Tłajlat to to samo co Twalot, to żaden problem ^^ Do soboty będzie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się