Hurric4nePL Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 (edytowany) Witam Wszystkich Mam na imię Marek pochodzę ze stolicy Podlasia, mam 19 lat uczę się w Technikum profil informatyk Kucyki oglądam aż od listopada 2011 roku ( Zacząłem zanim stało się to modne ) A historia z tym związana była taka, że znudzony gimbusek szukał jakiejś muzyki to posłuchania i natrafiłem na to: General Mumble - All Fine i złapałem na to mocną "fazę" i potem zaciekawiłem się tym tematem i ot cała historyja Głownie przez ten cały czas oglądałem tylko odcinki wypuszczane przez Hasbro i słuchałem muzyki z angielskiego fandomu Coś o sobie Hmm Lubie wygrywać i być najlepszy/dobry w tym co robię ( Tak jak ) i jednocześnie uczciwy i pomocny ( Tak jak ); Ogólnie przed technikum interesowałem się sportem nawet mam sporo osiągnięć czy to większych ogólno Polskich czy to mniejszych A jak zacząłem uczęszczać do technikum to nie mam czasu bądź się nie chce To już chyba nie muszę mówić o moich ulubionych postaciach Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej śmiało pytajcie Brohoof Edytowano Styczeń 26, 2016 przez Huric4nePL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1324 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Cześć Mareczku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Howdy! Uczeń technikum o tym samym profilu z Wawy się kłania nisko....no z tą niskością nie przesadzajmy. Jakiej muzyki słuchasz? Jaki dział informatyki preferujesz? Herbata czy kawa? (jaka herbata) Baw się dobrze na forum! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Siema! Niech mnie, masz podobny staż z kucami jak ja, gratki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Witaj w naszym skromnym forum. Mam nadzieję, że ci się spodoba i będziesz pisał posty nie tylko w dziale "Na start ..." Mogę zadać jakieś pytania? Tak? To fajnie: 1. Co ci się podoba w kucach? 2. Czy oglądasz jakieś PMV/SFM? 3. Skąd się dowiedziałeś o tym forum? 4. Grasz w coś na kompie? 5. Ulubiony kolor? 6. Czy czekasz na kolejny sezon? 7. Lubisz Bouldera? 8. Chcesz więcej pytań? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 2 minuty temu khawker napisał: Jakiej muzyki słuchasz? Jaki dział informatyki preferujesz? Herbata czy kawa? (jaka herbata) Słucham dosłownie wszystkiego (rege, metal, rap, pop, rock, elektro, disco polo) tylko aby mi się podobało ale głównie elektro i dupstepy etc Wiadomo jako informatyk to masz tego od groma ale ja się skupie zapewne na grafice i programowaniu Herbata zwykła najlepiej Saga, Kawy nigdy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Witaj! Życzę miłego czasu na forum ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 6 minut temu MasterOfRainbows napisał: 1. Co ci się podoba w kucach? 2. Czy oglądasz jakieś PMV/SFM? 3. Skąd się dowiedziałeś o tym forum? 4. Grasz w coś na kompie? 5. Ulubiony kolor? 6. Czy czekasz na kolejny sezon? 7. Lubisz Bouldera? 8. Chcesz więcej pytań? 1. Co mi się podoba? może będę się powtarzał ale osobowość postaci i "realne" problemy 2. Tak jak mówiłem nie oglądałem bądź bardzo rzadko najwyżej Pony Anthology albo seria Swag.mov z resztą 3. O tym forum wiedział od dawna ale nie miałem ochoty tutaj wbić 4. Strategie EU4, Total War, Warhammer FPS CS GO, Payday'e 5. Niebieski/Pomarańczowy 6. Jeżeli będzie kontynuacja wątku z zamkiem i mapą 7. Tak heh mam swojego 8. Jeśli jakieś masz to dawaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Witoj również! Baw się dobrze na naszym forum Psst! Pytanko: 1. Z jakiego miasta jesteś (zgaduje, że z Białego) 2. Chyba bardzo polubiłeś emotki 3. Jakieś hobby? Have fun! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 (edytowany) 8 minut temu Pawiu napisał: 1. Z jakiego miasta jesteś (zgaduje, że z Białego) 2. Chyba bardzo polubiłeś emotki 3. Jakieś hobby? 1. Tak 2. Tak lubię Tak mam że czasem mogę z czymś przesadzać 3. Kiedyś strzelectwo, na chwile obecną nie posiadam Edytowano Styczeń 26, 2016 przez Huric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Brohoof za najzajedwabistsze okularki ever na avku /) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Boziu, wreszcie jakiś nowy które ogląda poni dłużej niż ja. Co prawda tylko miesiąc dłuzej, ale nadal. Jestem dumna Techbaza profil informatyk to tak trochę przeciętnie, aż do bólu przeciętnie Co kto woli w sumie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Witam, przyszłem tu nie by cię powitać, tylko po darmowe reputy. 1. Jesteś szczery? 2. Lubisz bigos? 3. Ulubiona zupa? Pozdrawiam! Leszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 26, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2016 2 godziny temu Simplistic Invention napisał: 1. Jesteś szczery? 2. Lubisz bigos? 3. Ulubiona zupa? 1. Jak AJ 2. A kto nie lubi ? ;d 3. Żurek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 No witam, życzę miłych chwil na tym forum 1 jakie jest twoje ulubione uniwersum ? 2 ulubiona broń ? 3 powiedz mi jak zyskać sławę i zrazić do siebie ludzi 4 lewo czy prawo ręczny ? 5 określ jaki sens mają moje pytania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 (edytowany) 1. Jakbyś miał być drzewem, to gdzie byś rósł? 2. Gdzie można spotkać Fluttershy? 3. W który miejscu zaczyna się tęcza? A w którym kończy? 4. Gdzie mieszkają biali ludzie? 5. Ile żyć ma kot? 6. Kto zarąbał moje mandarynki? 7. W skali od 1 do 10 jak bardzo mnie lubisz? 8. Lubisz placki? 9. Jakby masło nie było w kostkach to w czymże by było? 10. Co wolisz: katapulty czy rabarbar? 11. Czy masz zarost? 12. Jakbyś miał zostać jakimś zwierzęciem, to jakim? 13. Preferujesz mydło w kostkach czy płynie czy w ogóle nie preferujesz mydła? 14. Jakby wszyscy ludzie lubili kuce, czy ty też byś je lubił? 15. Co gorsze: Stalin przebrany za Rarity czy Hitler w przebraniu Pinkie Pie? 16. Wolisz zjeść dżem czy marmoladę? 17. Android czy iOS? 18. Nieoglądanie telewizji rano czy nieoglądanie telewizji wieczorem? 19. Kiedy ostatnio mówiłeś kolegom że są głupi? 20. Dlaczego jak piszesz "Podlaskie" to myślę o lesie? Lubisz las? 21. Po co pisałeś że chcesz więcej pytań? 22. Fajne są te moje nowe pytania? 23. Czy jesteś na 100% pewny, że chcesz kolejne pytania? Edytowano Styczeń 27, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 27, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2016 13 godziny temu Smutny napisał: No witam, życzę miłych chwil na tym forum 1 jakie jest twoje ulubione uniwersum ? 2 ulubiona broń ? 3 powiedz mi jak zyskać sławę i zrazić do siebie ludzi 4 lewo czy prawo ręczny ? 5 określ jaki sens mają moje pytania 1. Nie posiadam "ulubionego" 2. Anschutz Junior CMP Rifles a z gier M4/L85a2 3. Być w czymś dobry, być jak RSS w pierwszym MLP:EG 4. Prawo 5. Nabijanie postów i reputacji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 27, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2016 12 godziny temu MasterOfRainbows napisał: 1. Jakbyś miał być drzewem, to gdzie byś rósł? 2. Gdzie można spotkać Fluttershy? 3. W który miejscu zaczyna się tęcza? A w którym kończy? 4. Gdzie mieszkają biali ludzie? 5. Ile żyć ma kot? 6. Kto zarąbał moje mandarynki? 7. W skali od 1 do 10 jak bardzo mnie lubisz? 8. Lubisz placki? 9. Jakby masło nie było w kostkach to w czymże by było? 10. Co wolisz: katapulty czy rabarbar? 11. Czy masz zarost? 12. Jakbyś miał zostać jakimś zwierzęciem, to jakim? 13. Preferujesz mydło w kostkach czy płynie czy w ogóle nie preferujesz mydła? 14. Jakby wszyscy ludzie lubili kuce, czy ty też byś je lubił? 15. Co gorsze: Stalin przebrany za Rarity czy Hitler w przebraniu Pinkie Pie? 16. Wolisz zjeść dżem czy marmoladę? 17. Android czy iOS? 18. Nieoglądanie telewizji rano czy nieoglądanie telewizji wieczorem? 19. Kiedy ostatnio mówiłeś kolegom że są głupi? 20. Dlaczego jak piszesz "Podlaskie" to myślę o lesie? Lubisz las? 21. Po co pisałeś że chcesz więcej pytań? 22. Fajne są te moje nowe pytania? 23. Czy jesteś na 100% pewny, że chcesz kolejne pytania? 1. Na swojej farmie 2. Na pewno nie w lesie everfree 3. Zależy od punktu odniesienia 4. Niedługo tylko w krajach Grupy Wyszechrackiej 5. Jedno? 6. Discord 7. Taką ocenę mogę wywnioskować jak Cię poznam 8. Yeap 9. Ja tam wole po wiejsku prosto z maselnicy 10. Katapulty 11. Nope 12. Bocian 13. W kostkach 14. Nie muszę się podporządkowywać większości / i tak je lubię 15. Pinki bo by robił imprezy ;_; 16. Dżem 17. Android 18. Nie oglądanie telewizji popołudniem 19. Dwa dni temu 20. Tak lubię 21. Bo lubię odpowiadać na nie 22. Pewno 23. TAK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Witam Marku, wytrwały jesteś w tych pytaniach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się