Bloody Rose Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Hejo. Jestem tu nowy, ale przychodzę do was z biura adaptacyjnego .^^ Mam nadzieję ,że to będzie miłe przyjęcie .^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 No siema. Skąd jesteś? Ulubiony kuc? I właściwie czemu nie i. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniliomik Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Witaj! Mam nadzieję, że ci się tu spodoba Mam do ciebie kilka pytań: 1. Jakiego kuca lubisz najmniej? 2. Coca Cola vs Sparkle Cola? 3. Boisz się śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Witaj~ Pytanka~ 1. Masz swoje motto życiowe? 2. Jakiego kucyka nie lubisz najbardziej i dlaczego? 3. Książki czy filmy? 4. Słuchasz muzyki? Jak tak to jaki gatunek? Pozdrawiam~ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Odpowiem tak . Mój ulubiony kuc to Luna . Najbardziej lubię pegazy. Jak chcecie wiedzieć więcej o mnie , to zapraszam na stronę biura. Nie boję się śmierci. Jestem rastafarianem i metalem. Słucham metalu, rocka , reggae, i trochę klasycznej muzyki. Książki. Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Reg Bog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Witam życzę Ci miłej zabawy i poznania wielu nowych znajomych 1. W jaki sposób zostałeś bronies? 2. Grasz na jakimś instrumencie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 Siedziałem kiedyś na fb , i zobaczyłem konto jednego kolegi. Miał mnóstwo Artów Itp. z mlp . I tak jakoś wyszło, że obejżałem sobie pierwszy odc , a reszta to już sama poszła. Gram na gitarze. Dodam ,że jestem chętny do pisania rp , jak by ktoś chciał. ^^ Jestem jeszcze początkujący w rp , aby nie było, że nie mówiłem. Nie zagram mistrza gry, nie idzie mi to , ale zagram praktycznie wszystko ( romans , horror , dramat , itp ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_My_Little_Head_Shot_ Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Siemka,witam na forum. Miłego poznawania nowych znajomości. i kilka pytań 1 Skąd jesteś ? 2.Czy zdradzisz nam swoje imię ? 3.Która postać z serialu (nie będąca kucykiem ) podoba ci się najbardziej ? 4 Jak długo interesujesz się MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Witam miło i serdecznie. Ode mnie pytań nie dostaniesz. Dzień mi się pokręcił dość wyjątkowo. Więc za to zaproponuję dział RP, wchodzisz w zapisy i wybierasz kogo chcesz. Chociaż pewnie to wiesz. Miłego czasu spędzonego na forum. Jakbyś pisał fiki czy coś w tym stylu możesz się o coś zapytać. Jestem takim nielicencjonowanym korektorem opowiadań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 To tak ,imienia nie zdradze . Miejsce zamieszkania mam na BA napisane . Na trzecie to nie wiem . Tak z półtora roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Cześć, hej i witam cię na tym forum, mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej. A o to moje standardowe pytanka. Spoiler Uwaga! Każde prawidłowe i sensowne odpowiadanie na poniższe pytania grozi śmiercią lub kalectwem.. Firma Wariatkowo © nie odpowiada za zniszczony mózg lub psychikę. Od numero 1 do numero 6 pytania z serii "Ulubione...?" 1. Ulubiona postać? 2. Ulubione ciasio? 3. Ulubiony serial? 4. Ulubiony fanart? 5. Ulubiony fanfik? 6. Ulubione coś czego nie wymieniłem? Od numero 7 do numero 9 pytania z serii "Od jak dawna...?" 7. Od jak dawna interesujesz się kucykami? 8. Od jak dawna nie napisałeś żadnego posta? 9. Od jak dawna siedzisz na forum? Od numero 10 do numero 21 pytania z serii "Czy...?" 10. Czy byłeś na promie kosmicznym? 11. Czy użytkownik wyżej lepiej cię przywitał niż ja? 12. Czy mam fajnego avatara? 13. Czy chcesz żebym kontynuował pytania? 14. Czy jadłeś muffiny o tej konkretnej godzinie i minucie? 15. Czy myślałeś o przejęciu władzy nad światem? 16. Czy chciałbyś zostać szefem szefów? 17. Czy chciałbyś zostać prezesem Microsoftu? 18. Czy korzystałeś kiedyś z karty SD? 19. Czy widziałeś jednocześnie przyszłość i przeszłość? 20. Czy czytałeś z kamienia językiem Braille'a? 21. Czy oddawałeś już nerkę? Pytania od numero 22 do numero 26 pytania z serii "Jesteś...?" 22. Jesteś człowiekiem? 23. Jesteś martwy? 24. Jesteś z innego wymiaru? 25. Jesteś Nyan Cat'em? 26. Jesteś władcą czasu? Pytania od numero 27 do numero 41 pytania z serii "... vs. ...?". 27. Internet vs. Brak internetu? 28. Bfrttt.. vs. Prtt..? 29. Ukraina vs. Rosja ? 30. C2H5OH vs. Etanol? 31. Polska vs. Autostrada? 32. Auto vs. But? 33. Minecraft vs. Mojang? (bez tego się nie obejdzie xD) 34. Kombajn vs. Ciągnik? 35. Świat czarno-biały vs. Świat kolorowy? 36. Avatar vs. Sygnatura? 37. Szyba vs. Okno? 38. Holandia vs. Rower? 39. Afganistan vs. Wietnam? 40. Pakistan vs. Izrael? 41. Moje pytania vs. moja psychika? Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Dank Lord brak spoilera xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Witaj. 1. Czy znasz ten uczuć? 2. Czego tu oczekujesz? 3. Lubisz bigos? 4. przeczytaleś ostatnio coś ciekawego? Pozdrawiam, życzę miłego pobytu. Leszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Luty 1, 2016 Autor Share Napisano Luty 1, 2016 1. Znam... 2. Niczego. 3. ahm 4.tak przeczytałem kolejnego fallouta equestrie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Luty 3, 2016 Autor Share Napisano Luty 3, 2016 Tak jeszcze dodam ,że nie lubię polskiego fandomu... może nie tyle co nie lubię ,co nie przepadam... nie żebym coś do was miał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Best Pony Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Witam kolegę z biur adaptacyjnych. Co słychać w tamtym zakątku internetu? Czego nie lubisz w polskim fandomie? Chyba nikt Ci tego wcześniej nie powiedział więc będę pierwszy: biura i mlppolska bardzo siebie nie lubią nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Rose Napisano Luty 4, 2016 Autor Share Napisano Luty 4, 2016 (edytowany) Już dawno o tym wiedziałem... co mi się nie podoba zostawię sobie... nic nad wyraz ciekawego... Edytowano Luty 4, 2016 przez Reg Bog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 3.02.2016 at 00:17 Best Pony napisał: Chyba nikt Ci tego wcześniej nie powiedział więc będę pierwszy: biura i mlppolska bardzo siebie nie lubią nawzajem. Czemu się nie lubią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Witaj! 1. Lubisz Rose Tyler? 2. A Jacka Harknessa? Aj... to nie ten fandom ;-; W każdym razie... 3. Lubisz Derpy? 4. A Dinky? 5. A muffiny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Best Pony Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 5 godzin temu Phosky napisał: Czemu się nie lubią? Np. za to http://biura-adaptacyjne.pl/topic/472-koniec-wsp%C3%B3%C5%82pracy/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się