SpringHandy Napisano Marzec 27, 2016 Autor Share Napisano Marzec 27, 2016 witam....znów...oto moja praca z udziałem mojego oc i wybranką jego psychicznej miłości praca robiona w 6 godzin eksperymentowałem z kolorowymi konturami więc może być różnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 (edytowany) Chyba cię nie polubiła. Chyba że miało wyjść tak ostro. Edytowano Marzec 27, 2016 przez Rainbow Guitar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 Co za piękna sadystyczna miłość. Ok a teraz na serio podoba mi się styl i też oczy ich, scenka jest ostra pasuje do ciebie Ok będzie już naprawdę na serio Więc sam fanarty jest bardzo dobry to mieszanie odcieni dobrze wyszło ale trenuj dalej bo trening czyni mistrza co więcej powiedzieć chyba już nic a tak świetne szczegóły oby tak dalej Spring Handy. A będziesz coraz lepszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 28, 2016 Autor Share Napisano Marzec 28, 2016 witam kolejny raz z kolei i ukazuje swoją pracę. oto przeciwieństwo ostatniej pracy oczywiście SpringHandy i Pinkmetal to bardzo szczęśliwa para ale dosyć psychiczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 No ładnie wyszło nie wierze że taka może być PinkMetal A rysunek bardzo ładny naprawdę z rysunka na rysunek jesteś coraz lepszy oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Meh. Heheszki,żartowałam. Bardzo fajnie, przyjmiesz rq? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 5 godzin temu WildyRock napisał: fajnie, przyjmiesz rq? Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 10 godzin temu WildyRock napisał: przyjmiesz rq? tylko musisz mi podać jakiego kuca co i jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 (edytowany) Awwww ^^ To ja po proszę chrysalis z umiłowanym randomowym sługą, jeśli łaska EDIT: o sługę chodzi oczywiście, durna autokorekta >.< Edytowano Marzec 30, 2016 przez WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 30, 2016 Autor Share Napisano Marzec 30, 2016 11 minut temu WildyRock napisał: Awwww ^^ To ja po proszę chrysalis z umiłowanym randomowym długą, jeśli łaska Chrysalis...spoko ale z czym randomowym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 Poprawione XD Sługą, tylko telefon jak zwykle myśli że wie lepiej :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Kwiecień 1, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2016 (edytowany) witajcie witajcie oto kolejny art ode mnie...a co bo mogę scena pokazuje moment w którym springuś został wcielony do związku @WildyRock spoko kolejna praca będzie twoja tą po prostu chciałem skończyć Edytowano Kwiecień 1, 2016 przez SpringHandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Jak ja bym chciał tak rysować... Świetnie rysujesz. Jedno pytanie: tam nie powinno pisać "you are my boyfriend now"? A tak ogólnie to super, coraz lepiej Ci wychodzą rysunki. A ja chyba przestanę się nad sobą użalać i wrócę do rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Kwiecień 1, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2016 14 minuty temu Rainbow Guitar napisał: tam nie powinno pisać "you are my boyfriend now"? oczywiście lecz wrzuciłem pracę tą z błędem i napis był zbyt biały jak dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 No bardzo fajny Ale jedna rzecz Spring ogranicz telewizję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 6, 2016 Autor Share Napisano Maj 6, 2016 witam po dłuuuugiej przerwie oto rq na okładkę dla Matesa który zlecił mi jeszcze parę godzinek temu czysty spontan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Tak mi się dziwnie patrzy jakby trzy przednie kopyta miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 6, 2016 Autor Share Napisano Maj 6, 2016 8 godzin temu Katastrof napisał: Tak mi się dziwnie patrzy jakby trzy przednie kopyta miał. A nawet 4 bo strzydła ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 jak dla mnie 4,5/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się