Mates Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Siema! Wahałem się, czy dać ten temat do offtopa, czy tutaj, ale w sumie to o kucykach, więc dałem tu Rozkmina jest jak w temacie- gdybyś był/a kucem (chociaż wszyscy wiemy, że to niemożliwe), to co przedstawiałby twój uroczy znaczek? Jeśli chodzi o mnie- znaczek jest wyznacznikiem talentu, oznacza to, w czym ktoś jest dobry...Dlatego też ja swój znaczek wyobrażam sobie jako mikrofon pojemnościowy, albo słuchawki studyjne... Nie twierdzę, że dobrze rapuję, ale umiem to robić, stąd taka kmina A wy? Jakie mielibyście znaczki?:D Mój jest troszeczkę nieoryginalny, bo na podobny pomysł wpadł już kiedyś Swagberg... Cóż, historia (jak widać) lubi się powtarzać Cytuj "[....]Cutie mark- six point star with a boom mic" Zapraszam do dyskusji i pzdr 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Stwierdzam, że jako talent do muzyki (śmiechu warte) miałbym nutki, klucze, może metrum cztery czwarte (bo jakoś nie lubię nieparzystego) ale znając życie najprawdopodobnie miałbym jakiegoś jeżyka czy inną kompletnie rzecz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja tam napewno jakiś mały śrubokręt bo: Serwisuje konsole I ogólnie bawię się elektroniką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 HMM. Ja pewno jakieś pióro, bo lubię pisać opowiadania i są fajne. Ale chyba ten znaczek dostałbym rok temu (11 lat miałem), bo wtedy zaczęło mi to sprawiać przyjemność. I mi się zdaje, że w takim wieku już powinienem posiadać CM... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 2 godziny temu Dayan napisał: Czuje się tak jakbym przechodził kryzys wieku średniego. Zastanawiałem się czy znaczek nie byłby uogólniony i obejmowałby "umiejętność kreowania światów i przelewania tego na papier", ale to chyba zbyt IMBA. Może po prostu "kreatywna wyobraźnia"? Ale to chyba nie umiejętność. Może oko jakieś z piórem?Albo długopisem? A co do kryzysu wieku średniego, też tak czasem mam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Z wielu powodów nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ale gdybym teraz zmienił się w kucyka, to wydaje mi się, że nie miałbym znaczka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 3 minuty temu Phosky napisał: Z wielu powodów nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ale gdybym teraz zmienił się w kucyka, to wydaje mi się, że nie miałbym znaczka. BZDURA! każdy ma jakiś talent. Albo coś, co lubi robić ty też @Phosky 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) Cytuj Czuje się tak jakbym przechodził kryzys wieku średniego. Nie jesteś sam, do mnie jak się przyczepił to już kilka lat trzyma. Co do samego znaczka, Spoiler Edytowano Luty 23, 2016 przez przemq 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 13 minuty temu Mates napisał: BZDURA! każdy ma jakiś talent. Albo coś, co lubi robić ty też @Phosky Nigdzie nie napisałem, że w niczym nie jestem dobry ( talent to głupie słowo ). Napisałem tylko, że gdybym teraz uległ ponyfikacji, to najprawdopodobniej nie miałbym znaczka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) Nie wiem, szczerze mówiąc jestem wszechstronna- może z innych języków, może ze sportu, może z muzyki, a może z parkoura- dopiero się uczę, to moje marzenie - nie wiem, nie wiem- może też z rysowania ? Tak, jestem chwalipiętą, chociaż nie mam talentu, to tutaj taki rysunek na szybko z painta XD i tak wiem pysk za długi XD Edytowano Luty 23, 2016 przez Scarlett 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 44 minuty temu Scarlett napisał: Nie wiem, szczerze mówiąc jestem wszechstronna- może z innych języków, może ze sportu, może z muzyki, a może z parkoura- dopiero się uczę, to moje marzenie - nie wiem, nie wiem- może też z rysowania ? Tak, jestem chwalipiętą, chociaż nie mam talentu, to tutaj taki rysunek na szybko z painta XD i tak wiem pysk za długi XD hehehe super rysunek Może napiszę kiedyś po jakiś arcik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 1 minutę temu Mates napisał: hehehe super rysunek Może napiszę kiedyś po jakiś arcik Dziękuję stoję z otwartymi kopytami na wszelkie zlecenia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja nie wiem co bym miał, bo w świecie kucyków chyba nie ma gitar, a nawet jeśli są, to jak można grać na nich kopytami. Może grałbym na lirze zamiast na gitarze. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Ja nie wiem co bym miał, bo w świecie kucyków chyba nie ma gitar, a nawet jeśli są, to jak można grać na nich kopytami. Może grałbym na lirze zamiast na gitarze. Jak nie ma gitar młody, a w EG, to co Skoro są mikrofony, konsolety DJ-skie, to pewnie gitary też Miałbyś gitarę Czerwoną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Ja nie wiem co bym miał, bo w świecie kucyków chyba nie ma gitar, a nawet jeśli są, to jak można grać na nich kopytami. Może grałbym na lirze zamiast na gitarze. Gitary są w odcinku Główna Atrakcja o Countess Coloraturze jest wspomnienie z dzieciństwa jej i Applejack z obozu- wtedy Applejack grała na gitarze, możesz zobaczyć 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Scarlett napisał: Gitary są w odcinku Główna Atrakcja o Countess Coloraturze jest wspomnienie z dzieciństwa jej i Applejack z obozu- wtedy Applejack grała na gitarze, możesz zobaczyć ale to był akustyk... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: ale to był akustyk... Ćśśśśśśśśśśś XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Scarlett napisał: Gitary są w odcinku Główna Atrakcja o Countess Coloraturze jest wspomnienie z dzieciństwa jej i Applejack z obozu- wtedy Applejack grała na gitarze, możesz zobaczyć Wiedziałem, że ktoś o tym napisze, i wyjdę na głupiego, co gitary nie zauważył:) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Mates napisał: ale to był akustyk... Ja tam akustyki lubię, właśnie się przymierzam do zakupienia elektroakustyka:). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Może skoro robię zabawki, to jakaś lalka czy coś? Albo igła z nicią. Nie wiem. Może coś z rysowaniem? Raczej nic ambitniejszego. W ostateczności tęcza, bo queer bardzo, czy coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 6 minut temu Scarlett napisał: Gitary są w odcinku Główna Atrakcja o Countess Coloraturze jest wspomnienie z dzieciństwa jej i Applejack z obozu- wtedy Applejack grała na gitarze, możesz zobaczyć Ale w sumie na lirze też fajnie by się grało. Marzenia... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 10 minut temu Mates napisał: Jak nie ma gitar młody, a w EG, to co Skoro są mikrofony, konsolety DJ-skie, to pewnie gitary też Miałbyś gitarę Czerwoną Ale to EG, a tu chodzi raczej o FiM. A Czerwonych Gitar słucham. Fajna muzyka. Polecam. Edytowano Luty 23, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) Może spróbuj na harfie Edytowano Luty 23, 2016 przez przemq 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz przemq napisał: Może spróbuj na harfie Lira lepsza. Jest mniejsza, łatwiej można ją ze sobą gdzieś zabrać. No i Lyra na niej gra. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 11 minut temu Rainbow Guitar napisał: Ja tam akustyki lubię, właśnie się przymierzam do zakupienia elektroakustyka:). Nie pisz posta pod postem Mnie za to opierd%%%%% to ja cie też opie%%%%% 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts