Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -No... nie wiem...życie rodzina. Warto coś wiedzieć o sobie.- przez twarz Lorie przebiegł cień uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Hm.. Z rodziny to mam tylko brata i ojca.. A ogółem to moje życie jest nudne.-Powiedział z uśmiechem, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Alee mniej więcej?-uśmiechnęła się mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Trochę grałem w kosza w NBA.. I to w zasadzie tyle.-Powiedział wzdychając i odwracając wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Zawsze chciałam grać w koszykówkę...-Lorie wpatrzyła się przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Serio? To dlaczego nie grałaś? Ćwiczyłaś chociaż?-Spytał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nie mogłam ćwiczyć, nie mam najlepszego życia..- westchnęła mała i wbiła wzrok w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Rozumiem..-Powiedział cicho i skierował wzrok na niebo. Zapadła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Wiajcie.- Powoedział podchodzący właśnie brązowo włosy młodzieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Witaj. Jak się nazywasz? Nic ci się nie stało?- głos chłopaka wyrwał Lorie z zamyślenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Nazywam się Drake. Nic mi nie jest, mam tylko kilka zadrapań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Tyle dobrego. Ja jestem Lorie Smith. Idziesz z nami? Opowiedz coś o sobie.- powiedziała mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko przejrzał go wzrokiem. Schował ręce do kiszeni i odwrócił wzrok. Westchnął ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Coś się stało?- spytała mężczyznę Lorie. -Widzę, że jesteś typem samotnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nie, nie. Wszystko dobrze, naprawdę.-Powiedział z uśmiechem, patrząc na dziewczynkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Mała przechyliła głowę. Widziała że coś jest nie tak, ale nie zamierzała obsypywać go pytaniami.-Ściemnia się. Lepiej chodźmy w stronę plaży, spróbuję rozpalić tam ognisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -A ja rozejrzę się nad jakimś schronieniem. Będzie padać.-Powiedział parząc na niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Trudno, ogień rozpali się w jakiejś jaskini,jeśli uda się jakąś znaleźć.-powiedziała i ruszyła w stronę plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 W końcu dotarli na plażę. Akihiko zaczął rozglądać się za jaskinią. Znalazł jakąś małą, dość przestronną jaskinię, niedaleko lasu. -Może tutaj?-Spytał rozglądając się po jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Jest dobra.-powiedziała mała.-Poczekaj chwilkę, pójdę się rozejrzeć za jakimiś patykami, póki nie są mokre po deszczu.- powiedziała mała i poszła w stronę wysokich drzew. //Idę teraz wyrzucić śmieci, nie będzie mnie przez 3 minuty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko zebrał kilka liści i rozłożył je w trzech miejscach. Muszą gdzieś spać, nie? Deszcz zaczął padać. Na razie wolno i cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Mała wróciła z kilkoma większymi gałęźmi i kilkoma mniejszymi.-Jeszcze suche. Chyba wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Starczy na pewno.-Powiedział i wyjął jednego papierosa i zapałkę. Podpalił papierosa i zaczął palić. -Mam nadzieję, że nie będzie wam to przeszkadzać.-Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nie, skądże.-odparła mała.-O, masz zapałki-powiedziała, układając stos z patyków.-Czy możesz ich użyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Jasne.-Powiedział i wstał. Poszedł do patyków. Podpalił jedną zapałkę i rzucił ją na stosik. Gałęzie zapaliły się tworząc światło i ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts