Ukeź Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Cóż, sprawa wygląda tak, że ogółem rzecz biorąc potrzebuję pieniędzy. Wiadomo, że różnie to jest, a moje tłuczenie się po lekarzach finansowo mnie wcale nie wspiera, a wręcz odwrotnie. Także jakby ktoś był zainteresowany - YCH. Czyli your character here. Dowolność postaciowa. Może być kucyk, może być futrzak. Nawet człowieczek na upartego. Portret, pełne kolory i cieniowanie. Tło białe, lub transparentne. Może być tez w innym, jednolitym kolorze. Format A5, 300 dpi. 1. Wolne 2. Wolne 3. Wolne Jakby ktoś nie zrozumiał co to YCH - po prostu wasza postać w takim upozowaniu, z taką mimiką etc. Dowolna postać. Styl rysunku, kolorowania i cieniowania do wyboru, szkicowe lub "twarde" [widoczne poniżej]. Może ktoś, coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Płatność tylko w $? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Miały być tylko $ ale jako że pieniądze są dość potrzebne, to złocisze też przyjmuję. 15 zł za portret wtedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Znaczy ja w funtach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Funty to akurat niekoniecznie aktualnie mi odpowiadają [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Cytuj Funty to akurat niekoniecznie aktualnie mi odpowiadają [*] Szkoda, bo nie mam dostępu do polskiego konta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Rozumiem, że może być postać z anime? Jeśli tak, to po 10 się zgłoszę, bo aktualnie nie posiadam pieniędzy na koncie. 18 godzin temu Ukeź napisał: Funty to akurat niekoniecznie aktualnie mi odpowiadają [*] 18 godzin temu White Hood napisał: Szkoda, bo nie mam dostępu do polskiego konta. Polecam zainteresować się bitcoinem lub inną kryptowalutą. W przypadku bitcoina opłata za przelew nie jest obowiązkowa i wynosi około 1 centa ( czy coś tego rzędu ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts