Aranarth Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 Część wszystkim ! W końcu pokazuje swoje rysunki bo jestem ciekaw opinii innych. Większość jest zrobiona głównie dla mojej młodszej kuzynki więc są czarno-białe. Liczę na szczere opinie. Spoiler http://picresize.com/popup.html?images/rsz_20160320_230321.jpg Następnym razem napisz to wszystko w jednym poście, zamiast trzech. Do tego wrzuć to w tzw. "spoiler", na pasku znajdziesz to pod przyciskiem "Cytuj". No i niestety drugi obrazek się nie otwiera, spróbuj uploadować jeszcze raz. ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 (edytowany) 1. Nie pisz posta pod postem. 2. Obrazki wsadzamy w spoiler: [spoiler]obrazek[/spoiler] 3. Nie wrzucaj grafik na przysłowiowe ruskie hostingi (ani Facebooka). Korzystaj np. z DeviantArt lub Imgur. Also, masz w spoilerze rozpiskę/rozrys tego, jak z grubsza wygląda anatomia serialowych (i nie tylko) pucyków. Normalnie nie bawiłabym się takimi rzeczami (jedno kolokwium, drugie kolokwium, trzecie kolokwium, nauka na ćwiczenia...), ale i tak chcę zrezygnować z wety, więc wsio rawno. Mam nadzieję, że jest to jako tako czytelne. Spoiler Przez "mocno uproszczone" rozumiem "nie zaznaczam stawów między członami palca, bo to akurat bez znaczenia i w ogóle to mi się nie chce". Kłąb to punkt, gdzie szyja przechodzi w tułów (z grubsza na wysokości łopatek). Nadgarstek i skok powinny być na jednej wysokości, ale nikt nie zwraca na to uwagi... Żeby powiększyć: PPM na obrazku ---> "Otwórz grafikę w nowej karcie" (lub coś podobnego). Edytowano Kwiecień 14, 2016 przez Ylthin Maruda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 15, 2016 Share Napisano Kwiecień 15, 2016 Spoglądam na temat - MoJa GłOwA... Pisz normalnie, na tym forum nikt nie lubi tAkIeGo PiSmA. To NiE cHaT dLa DzIeCi A rysunek ładny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 Dziękuje za opinie. Następny rysunek: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Jeszcze tylko pokolorować i będzie super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Październik 21, 2017 Autor Share Napisano Październik 21, 2017 Dawno nic nie było. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Listopad 5, 2017 Autor Share Napisano Listopad 5, 2017 Następny rysunek tym razem Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Grudzień 25, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) Spoiler Edytowano Grudzień 25, 2017 przez Aranarth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się