Jump to content

MoJe RySuNkI

Recommended Posts

Część wszystkim  :pinkie4thwall:!

W końcu pokazuje swoje rysunki bo jestem ciekaw opinii innych.

Większość jest zrobiona głównie dla mojej młodszej kuzynki więc są czarno-białe.

Liczę na szczere opinie.

Spoiler

Następnym razem napisz to wszystko w jednym poście, zamiast trzech. Do tego wrzuć to w tzw. "spoiler", na pasku znajdziesz to pod przyciskiem "Cytuj". No i niestety drugi obrazek się nie otwiera, spróbuj uploadować jeszcze raz. ~ Arjen

1. Nie pisz posta pod postem.

2. Obrazki wsadzamy w spoiler:

[spoiler]obrazek[/spoiler]

3. Nie wrzucaj grafik na przysłowiowe ruskie hostingi (ani Facebooka). Korzystaj np. z DeviantArt lub Imgur.

Also, masz w spoilerze rozpiskę/rozrys tego, jak z grubsza wygląda anatomia serialowych (i nie tylko) pucyków. Normalnie nie bawiłabym się takimi rzeczami (jedno kolokwium, drugie kolokwium, trzecie kolokwium, nauka na ćwiczenia...), ale i tak chcę zrezygnować z wety, więc wsio rawno. Mam nadzieję, że jest to jako tako czytelne.

Spoiler

uLHU0JC.jpg

Przez "mocno uproszczone" rozumiem "nie zaznaczam stawów między członami palca, bo to akurat bez znaczenia i w ogóle to mi się nie chce". Kłąb to punkt, gdzie szyja przechodzi w tułów (z grubsza na wysokości łopatek). Nadgarstek i skok powinny być na jednej wysokości, ale nikt nie zwraca na to uwagi...

Żeby powiększyć: PPM na obrazku ---> "Otwórz grafikę w nowej karcie" (lub coś podobnego).

Edited by Ylthin Maruda
  • Upvote 1

• 6 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...