OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Siema Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Nooo siemanko! Powiedz nam może coś o sobie Ja mam tylko jedno pytanie, a mianowicie skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Okolice Katowic . Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez OBEY thugzSmokerxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Witamy bardzo serdecznie na forum! Mam nadzieję, że dobrze się będziesz tutaj bawił Pozdrowienia z najmroczniejszych zakątków Everfree! Brohoof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Też mam taką nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 1.Budyń 2.18 lat. 3.tak. 4.Zainteresowania to sztuki walki , ogrodnictwo(hehe), informatyka (technologia), gry komputerowe i to chyba tyle (póki co ) 5.Mam 2 koty . Jeden nazywa się Hitler bo wygląda jak Hitler , a drugi bezimienny reaguje na kici kici . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Cześć ^^ 1. Ulubiona czekolada (smak) 2. Kolekcjonujesz coś? 3. kojarzysz te cytaty? "The world at peace? I'd rather see the world in pieces!"~ Armored Walker Urherion "My enemies never know what I'll do next. And either do I!"~ Gazarias Dragon "You won't get any dessert until you finish eating your friends!"~ Dark Titan Maginn "Alcadias has given us a great gift! We're saved! We're... ummm, can anyone lift that thing?"~ Fear Fang Tyle ode mnie. Miłego dnia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) 1.Biała 2.Jeśli posiadanie 2 mask (dość drogich) uznasz za kolekcjonowanie to tak. 3.Hmm coś kojarzę ale nie jestem pewny chodzi o Duel Master? Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez OBEY thugzSmokerxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Właśnie teraz OBEY thugzSmokerxD napisał: 3.Hmm coś kojarzę ale nie jestem pewny chodzi o Duel Master? Tak ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Siemanko. Jedno pytanko: Jakiej muzyki słuchasz? Baw się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Rock/hip-hop/Dubstep/Klasyczna/Rap/Szanty/Krzysztof Krawczyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Joł.Słuchasz g-funk? Taki rodzaj rapu.I jakich masz ulubionych raperów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Tak słucham g-funk Ulubieni raperzy to : 2Pac , Eminem , Ace Hood , Eazy-E , Lil Jon , Young Bloodz , 50 Cent , Biz Markie , Grandmaster , Ying Yang , Warren G , The Notorious , Young Jeezy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Hej koleżko, radzę używać z opcji "Cytuj" tak czy siak witaj :v. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Cześć Jedno pytanie , jak zaczęła się twoja przygoda z serialem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Prawdopodobnie dzięki jjayjokerowi kiedy zrobił swój 24 h stream z kucami na początku stwierdzam "co to za gówno dla małych dziewczynek" ale potem mnie zaciekawiło to jakoś tak samo z siebie i zobaczyłem 1 sezon potem 2 sezon i take dalej samo szło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 5 godzin temu StarostaXD napisał: Hej koleżko, radzę używać z opcji "Cytuj" tak czy siak witaj :v. radzę używać opcji "cytuj" ładniej brzmi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie szmalec Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Cześć mam pytanko -Jakie masz przezwisko? Miłego chomikowania po forum :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 24.04.2016 at 10:00 OBEY thugzSmokerxD napisał: Okolice Katowic . Swój swojego zawsze pozna. Witam jak zwykle z lekkim opóźnieniem. 1. Byłeś na jakimkolwiek meecie? 2. Inne zainterowania? 3. Czytasz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 28, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2016 3 godziny temu Pinkie szmalec napisał: Cześć mam pytanko -Jakie masz przezwisko? Miłego chomikowania po forum :-) Rabza,Dąb jak chłop,chłop jak dąb,Theoden,Chudy,Gruby,Łapa i to wszystkie moje przezwiska i do tej pory są wykorzystywane wszystkie przez różne osoby itp. . 45 minuty temu Selenium napisał: Swój swojego zawsze pozna. Witam jak zwykle z lekkim opóźnieniem. 1. Byłeś na jakimkolwiek meecie? 2. Inne zainterowania? 3. Czytasz coś? 1.Nie. 2.Sztuki walki,informatyka,ogrodnictwo,gry komputerowe,muzyka. 3.Aktualnie lektury szkole(kappa) oraz "Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka" - Robert B. Cialdini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 4 godziny temu Major Degtyarev napisał: Dlaczego ty masz kurwa gołębia w sygnie? Bo może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 1 minutę temu Niklas napisał: Bo może. Ciebie się nie pytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Odpowiedź wciąż pozostaje prawidłowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 4 minuty temu Niklas napisał: Odpowiedź wciąż pozostaje prawidłowa. Proszę o przygotowanie rozprawki na temat tej oto sygny.Wtedy się dowiem czy gołąb jest dobrą sygnaturą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Lepszy gołąb w sygnie niż na dachu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się