OBEY thugzSmokerxD Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Witajcie wszyscy ! Mam zamiar zorganizować turniej League of Legends EUNE dla ludzi z forum i być może dalej (jeśli będzie mało zgłoszeń). Tak więc proszę osoby zainteresowane pisać pod tematem jeśli chciałyby uczestniczyć w turnieju . Pod koniec tego tygodnia sprawdzę jak zainteresowanie tematem i zacznę organizację . Z góry mówię że im więcej chętnych tym większe nagrody .Powodzenia ! Edited April 26, 2016 by OBEY thugzSmokerxD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ja jestem zainteresowany mimo to, że dawno już w niego nie grałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 jestem za, jednak mam pytanie. Można ludzi nie z forum brać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Tak można drużyny powinny składać się z 5 ludzi + 2 rezerwowych ale jeszcze wszystko napiszę w sob/nied. Kiedy będzie już wszystko wiadomo . Prawdopodobnie dostaniecie (nic pewnego)1 żeton ostatniego ratunku (co to takiego? dowiecie się wkrótce). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 tak czy siak jako s5-b4 nie damy sobie rady xd. Ale cóż spróbować zawsze warto. Może mi sie uda team zorganizować. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Jestem chetny do gry, ranga bronz II mowi ze poziomu u mnie nie ma ale chetnie pogram. Znajomych do gry mam, ale licze ze nie bede musial ich angazowac bo nie sa Brony a ze ja jestem tez nie wiedza Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ciekawi mnie ile osób się zgłosi, moim zdaniem jak znajdzie się 15 aktywnych to chyba max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 mozna nawet zalozyć klan w lolu to bedzie latwiej sie zgrac nawet na zwykle mecze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 dobry pomysł, a ile osób może być w takim klanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 nie ma odgórnej granicy w klanie jak cos mozna dolaczyc do mojego nazwa to "equestria warriors" a tag MLP<3. koledzy myslą ze to dla beki ale jak nagle zacznie wbijac pełno ludzi to powiem ze to dla taga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 okej jak wejdę to dołączę. Btw tam też się nazywam KingKryst. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 moja nazwa to Tasard. mozecie zapraszac smiało Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Czytajcie ze zrozumieniem . godzinę temu OBEY thugzSmokerxD napisał: Witajcie wszyscy ! Mam zamiar zorganizować turniej League of Legends EUNE dla ludzi z forum i być może dalej (jeśli będzie mało zgłoszeń). (...) Mogą być ludzie z forum ale także znajomi itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Masz racje nie przeczytałem. Mój błąd. Edited April 26, 2016 by KingKryst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evening Sailor Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Mogę w sumie zagrać. Co do teamu, ja w razie czego odpadam - zawiodłem się na zbyt wielu ludziach z internetów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 @GoForGold powiedział, że chętnie zagra, a beze mnie to ani rusz. On bardzo chce się rozwijać i uczyć grać w tą grę komputerową Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Mogę grać, byle w jakichś normalnych godzinach i po maturach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Mały wstęp turniej odbywa się 6-8 Maj wszystko będzie napisane na grupie facebookowej Regulamin : https://docs.google.com/document/d/1309wUvSzGkG7JJ7VhoI28Gruz-YgRni6ZPh2FBNIAcU/edit?usp=sharing Grupa FB : https://www.facebook.com/events/944194892364235/ . To póki co wstęp wszystko rozwinie się pod koniec tego tygodnia kto / gdzie / z kim / jakie drużyny / itp itd to tyle . HF GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Tylko jest jeden problem... nie mam drużyny ani w żadnej nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Requie Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Ciekawi mnie, czy dla odmiany ten turniej lola się skończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 58 minut temu Requie napisał: Ciekawi mnie, czy dla odmiany ten turniej lola się skończy. w sensie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 35 minuty temu OBEY thugzSmokerxD napisał: w sensie ? Bo był już jeden na forum, ale skończyło się tak... że się nie skończył, organizacja trochę się posypała Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Ehm póki co jakoś idzie i dowiedziałem się że znalazł się 1 komentator od 2 organizatora turnieju , póki co mamy środę do piątku 6 trochę czasu a na wydarzenie na fb póki co jest powiem ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 czarno to widze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 1 minutę temu KingKryst napisał: czarno to widze... Dlaczego ? czemu to ciemno widzisz ? może zamiast narzekać weźmiesz udział w turnieju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts