Archi Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 (edytowany) to kraj nadbałtycki bez stoczni. Ziemniak ... Edytowano Maj 27, 2016 przez wielkimistrz1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 to ziemniak i już. Kartofle dobre są, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 bo są dobre wyglądam jak.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 jak lombax. Jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 zbzikowanym człowieczkiem Lajt mam gdy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 ... nie chodzę do szkoły. Pearl Jam to... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 (edytowany) fajna kapela Co wybuchnie to... Edytowano Maj 27, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 4 minuty temu Rainbow Guitar napisał: ... nie chodzę do szkoły. Pearl Jam to... jeden z najbardziej zajebistych zespołów pod słońcem 3 minuty temu TwilightSpringTrapPL napisał: Co wybuchnie to... Narobi hałasu Słucham muzy gdy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 mam dobry dzień W Furie popadam gdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 ktoś mnie mocno wkurwi jestem spokojny jak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 9 minut temu TwilightSpringTrapPL napisał: Nic Odwołaj to, ale już! Wracając: ... mój kot. Coca Cola jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Odwołuje... Zadowolony? jak wódka tylko bez alkoholu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 a ja zdania nie mam do dokończenia więc pisze nowe. Moja najlepsza cecha to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 (edytowany) ... charakter. Chyba. Metallica ma najlepsze... Edytowano Maj 27, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: ... charakter. Chyba. Metallica ma najlepsze... yyy... Kolory? Bomba atomowa leci w dom brata i zara... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Właśnie teraz TwilightSpringTrapPL napisał: yyy... Kolory? Bomba atomowa leci w dom brata i zara... Chodziło raczej o ballady. Mają piękne, np. Unforgiven II albo Nothing Else Matters. Wracając: ...pier***nie. Nie ma to jak spacer... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 z krwią Rainbow Guitar jesteś spokojny czy zły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 bo już sam się w tym gubię. BF 4 ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 i nie wiem co dopisać Jak mam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 chęć pospać, to idę spać. Laptop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 mój to złom ale i tak go kocham i nie zamienię na żaden inny Jajko..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 odwieczny dylemat. Co było pierwsze? Jajko Pisać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 uwielbiam bo moge się wyżyć W tym jestem dobry co mnie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 motywuje do pracy. Sam nie wiem, dlaczego jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 nie mam roweru. Zapowiada się na niezły ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się