Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 tak bo daje ciepło lubisz marzenia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 @Ratchet :) (RAinbow Dash) ja daję ciepło, czy Ty to o ogniu mówisz? Tak, lubię marzyć. Lubisz pop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) 3 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Lubisz mnie? 22 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: tak bo daje ciepło Buhahahaha.... hahahaha.... haha... Tak. Lubisz kabaret? Edytowano Maj 14, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 tak bo można się pośmiać lubisz koncerty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 No nawet. Raczej tak. Lubisz piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 tak ale z sokiem bez mi nie smakuje Lubisz przebywanie na łonie natury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Tak. Lubisz suplementy diety (te takie zestawy witamin)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 nie ale muszę je brać Lubisz, być fajny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) @Rainbow Guitar miało być dajesz zamiast daje. I odpowiadam tak lubię Cię Edytowano Maj 14, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Ja Ci daję ciepło? Jak?! Lubię być fajny. Lubisz radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 46 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Lubisz pop? 28 minuty temu michalski9 napisał: Tak. Nieeeeeee! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 @Rainbow Guitar Jakoś ci się to udaje przez internet Cud natury z Ciebie Zależy jakie (stacja radiowa) ale na ogół tak Lubisz z nami pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 29 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Nieeeeeee! Taaaak Nie mam jekiegoś ustalonego gustu muzycznego. W sensie odpowiadać na Wasze (kogo masz na myśli pisząc "nami"?) posty? To tak. Nigdy z wami nie pisałem, w sensie jakiegoś czatu czy coś ale przypuszczam, że tu odpowiedź także jest twierdząca, więc... Tak Lubisz życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Cud? Ze mnie? Dzięki. Co do stacji radiowej to obojętnie, najlepiej Radio Zet Gold (możliwe że nie znasz, jest z moich okolic, nadają z Dzierżoniowa) Wracając: Czasem jest fajnie, czasem, za przeproszeniem, do dupy, ale, tak, lubię. Lubisz CCM? (Cutie Marks Crusaders) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 40 minuty temu michalski9 napisał: W sensie odpowiadać na Wasze (kogo masz na myśli pisząc "nami"?) posty? To tak. Nigdy z wami nie pisałem, w sensie jakiegoś czatu czy coś ale przypuszczam, że tu odpowiedź także jest twierdząca, więc... Tak @michalski9 właśnie o to mi chodziło o forum Nawet ich lubię Lubisz Aj?? (Applejack) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Lubie, podoba mi się to jaka jest Lubisz Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 tak jest sympatyczna Lubisz lody?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Mniam, uwielbiam. Lubisz Google (jako firmę, ewentualnie Alphabet)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 lubię bo przynajmniej wiedza co robią Lubisz Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Nie przepadam, ale trzeba im przyznać ze potrafią zareklamować swój produkt Lubisz Samsung? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Co do Apple... Spoiler Tak, mam od nich telefon i jest całkiem spoko. Lubisz Nokię? W sumie teraz już Microsoft (Skoro już o telefonach). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Nawet, teraz troche stracili Lubisz Androida? skoro juz jestesmy w tej tematyce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 (edytowany) Tak, za wygodę (i nie za to że jest dziurawy jak ser). Lubisz NSA? Edytowano Maj 15, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Nie, nie lubię niczego, co jest związane z amerykańskim rządem. Lubisz iCarly? (Proszę, nie mów że lubisz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Wiesz , że lubię. Lubisz pływać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się