Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Nie bardzo ale ujdzie Lubisz owoce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 BARDZO!!! Lubisz słodkie zwierzątka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Kocham Lubisz mnie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Tak Lubisz kiedy ktoś robi Ci zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Nienawidzę. No chyba że się napiję % wtedy Lubisz mieć coś fajnego?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Lubię. Lubisz perkusje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Uwielbiam lubisz fajne brzmienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Zależy o jakie chodzi, bo według mnie fajne brzmienia to blues, rock, metal i ewentualnie punk. Lubisz covery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie bardzo. Lubisz może czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Lubię, najlepsza jest gorzka Lubisz dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Może... jednak nie. Lubisz jazdę na rowerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Tak, ale wolę na waveboardzie. Lubisz historię Polski sprzed chrztu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Co nieco znam, ale bardziej wolę historię jako taką. Lubisz może ocean? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Nigdy nad nim nie byłam więc ciężko mi stwierdzić Lubisz może wyjazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Teraz już tak. Lubisz suchary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Jeść. Tak. Słuchać... ujdzie w tłoku. (Jak nazywa się zwierzę w drzwiach? ... ... ... indor.) Lubisz dobry kawałek muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (hehe.. dobre, całkiem niezłe) Lubię, ale takie nieposiekane. Ogólnie duże kawałki muzyki są spoko. Lubisz ciemną skórkę forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 Jak najbardziej Lubisz mieć wszystko pod kontrolą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Wole niebieską, albo zieloną. Czarna to nie mój typ. (Dlaczego Smerfetka nie ma dzieci? ... ... ... bo śpi z Ciamajdą.) Lubisz może scyzor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 lubię, ale rzadko tak jest Lubisz być w centrum uwagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie bardzo, ale czasami tak. Lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Niespecjalnie. Lubisz malować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie Czy jesteś Nolifem bez życia jak ja O_o? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Mam życie, Nolifem nie jestem, ale z tego co wiem, temat nazywa się Lubisz nie lubisz odpowiedz na pytanie poprzednika. Lubisz może Alice'a Coopera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (myślałem że chodzi o to , że czy chce czy nie chce muszę i tak odp ale ok) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się