Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 nie koniecznie Lubisz czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 tak, zwłaszcza fanfiki @Świeży rekrut Lubisz kiwi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Uwielbiam Lubisz SWOJSKĄ szynkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Żebyś spróbował co mój tata wędzi... nie ma porównania, czyli tak! Lubisz może sci fi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: Żebyś spróbował co mój tata wędzi... nie ma porównania, czyli tak! A mój dziadek! Nie bardzo je lubię. Lubisz truskawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Lubię. Lubisz może chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Nie wiem nie moge ich jeść Lubisz może karambole? (taki owoc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie znam takiego, więc nie oceniam :/ Lubisz może jabłka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 kolejna rzecz której mi nie wolno :( ale za to lubię cydr (bo jego mogę pić) Lubisz może bycie sobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nikim innym nie zamierzam być czyli tak. Lubisz może piwo Tyskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 tak ale z sokiem Lubisz może Colę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 'Możesz wybierać, czy wolisz Pepsi, czy Colę. To piosenka, nie reklama, więc nie zdradzę co wolę.' Grupa Operacyjna. Ale lubię oba picia. Lubisz może łóżko? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Kocham je tak, że trudno mi się z nim rano rozstawać :( Lubisz samurajów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 uwielbiam!! Lubisz dobre kino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Częściowo. Lubisz Mane 6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Nawet nawet Lubisz głośno krzyczeć?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. Lubisz mieć plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Zawsze lubię Lubisz robić co kochasz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 lubię Lubisz nosić okulary przeciwsłoneczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Tak bo ochraniają oczy Lubisz mieć rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. Lubisz spędzać czas na wolnym powietrzu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 uwielbiam jak jest ciepło Lubisz być mokry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Czasem... Lubisz książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 lubię, ale ostatnimi czasy mało czytam Lubisz gdy księżyc świeci ci do pokoju przed snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak, nawet bardzo. Uwielbiam na niego patrzeć w nocy. Lubisz bronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się