Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Tak Lubisz długo spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 A jak. Lubisz bardziej opisy, czy akcję w opowiadaniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Pytanie trochę niezgodne z tematem Lubię bardziej opisy. Lubisz pisać długie fanfiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Się czepiasz. Potrafię pisać tylko długie, gdyż krótkie mi nie wychodzą. Takie flow moje. Lubisz Dynastię Euroazjatycką? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 [Czekałem cały czas, aż ktoś inny odpisze, ale widać, ja muszę wykonać to zadanie...] Nie Lubisz zimne promile? [alko itp.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Tak. (Hm... aż tak jestem niepopularny na forum. Muszę przystopować.) Lubisz może pizzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) [Chodziło mi bardziej o to, że nikt (chyba) zbytnio się nie interesuje dynastią Euroazjatycką, a przynajmniej takie jest moje zdanie ] Tak, dla pizzy zabiję! Lubisz patrzeć na księżyc nocą? Edytowano Maj 22, 2016 przez Lyra57N Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Tak, Alternatywny rock i metal zawsze na propsie lubisz palić świece zapachowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Tak, ładnie pachną. Lubisz Anthrax? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Tak trochę. Lubisz Cortanę od MS/ Google Now od Google lub Siri od Appla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Nie bardzo wiem, o czym mowa. Lubisz może Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 Uwielbiam i książkę i grę. Film był do bani Lubisz może gry komputerowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Tak, a szczególnie Tibię. Chyba sobie dzisiaj ściągnę, bo dawno nie grałem. Lubisz mój rysunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Nie wiem o którym mówisz, czy o tym na avatarze, czy w tle, ale oba są fajne Lubisz PMV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 Nie powiem czy lubię bo na ogół się tym nie zajmuję Lubisz być w siódmym niebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 2 minuty temu Lyra57N napisał: Nie wiem o którym mówisz, czy o tym na avatarze, czy w tle, ale oba są fajne To było raczej pytanie do @Ratchet albo do @michalski9, bo wysłałem im na pw rysunek Pinkie Pie, a mój avek i tło to nie moje rysunki. Ale dzięki za pomysł narysowania ich, może kiedyś to zrobię. Wracając: Tak, bardzo lubię. Lubisz gorzką czekoladę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: To było raczej pytanie do @Ratchet albo do @michalski9, bo wysłałem im na pw rysunek Pinkie Pie, a mój avek i tło to nie moje rysunki. Ale dzięki za pomysł narysowania ich, może kiedyś to zrobię. Wracając: Tak, bardzo lubię. Lubisz gorzką czekoladę? uhh nie wiedziałem [niezręczna sytuacja :V] Tak, uwielbiam! Lubisz filmy o tematyce sci fi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 Tak sobie Ale niektóre są fajne lubisz kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Tak. Lubisz to "coś"? 21 minuty temu Lyra57N napisał: uhh nie wiedziałem [niezręczna sytuacja :V] Nie no, spoko, przecież nic się nie stało. Skąd mogłeś wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Lubię. Lubisz może energetyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem od nich uzależniona Lubisz ruch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 24.05.2016 at 16:55 Rainbow Guitar napisał: Tak, a szczególnie Tibię. Chyba sobie dzisiaj ściągnę, bo dawno nie grałem. Lubisz mój rysunek? Tak 13 minuty temu Ratchet napisał: Jestem od nich uzależniona Lubisz ruch? Tak, szczególnie w animacjach (if you know what i mean). Lubisz czuć się do niczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 nie trawię! czesto mam takie uczucie Lubisz wkurwiać innych? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Tak Lubisz telefony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Tak. Lubisz bycie zamaskowanym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się