Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. Lubisz miecze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Broń biała rządzi! Lubisz cepy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 @Rainbow Guitar zależy jakie bo takich rolnych nie. Nie raz od dziadka takim dostałam po plecach Lubisz cukier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Lubię. Zawsze 7 łyżek do herbaty. Czy lubisz zachody słońca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 4 minuty temu wielkimistrz1 napisał: Lubię. Zawsze 7 łyżek do herbaty. Lol to mistrz z Ciebie. Ja z dwiema nie daję rady pić Tak kocham Lubisz być pobudzony/podniecony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 1 minutę temu Ratchet napisał: Lol to mistrz z Ciebie. Ja z dwiema nie daję rady pić Znam ludzi co sypią więcej. Pobudzony Co wolisz frytki, czy lody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 1 minutę temu wielkimistrz1 napisał: Co wolisz frytki, czy lody? frytek jeść nie mogę i nigdy ich nie jadłam więc lody Lubisz koktajle owocowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Lubię z miejscowych owoców, lecz nie egzotyczne. Czy boisz się pająków ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Nie są nawet słodkie Lubisz może ciemność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra57N Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Bardzo Lubisz słuchać głośno muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 tylko jak jestem sama w domu Lubisz tęczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak, i tą na niebie, i tą: Spoiler Lubisz jeździć na rowerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Lubię choć mam z tym problem Lubisz hałas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 nie Co wolisz śmierć z głodu, czy z pragnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 To jest temat "Lubisz nie lubisz odpowiedz na pytanie poprzednika", więc nie zadaje się byle jakich pytań. Ale jak już, to wolę z głodu. Lubisz SWOJSKI chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Sorka Świeżo upieczony na rodzinnej farmie owszem. Czy lubisz gdy świeci słońce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Oczywiście. Lubisz może czołgi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 Tak mam jeden nawet w parku koło mojego domu jak byłam mała lubiłam do niego wchodzić i bawić sie w 4 pancernych Lubisz zielony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. Jeden z moich nieoficjalnych OC jest zielony. Lubisz OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Tak. Lubisz grille? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 A jakże by inaczej. Pokera się zawoła, odpowiednią kompanię i będzie można coś nakombinować. Lubisz spotkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Lubie, ale w fajnym gronie Lubisz nocowanie pod namiotami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 Tak, zależy jeszcze z kim Lubisz psy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2016 kocham!! Lubisz koty?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Niespecjalnie. Lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się