Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 kocham Lubisz gry ma konsolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak Lubisz Uncharted 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Nie. (Nie słyszałem, szczerze mówiąc, ale nie podsyłaj, mam istny zawał.) Lubisz może BF 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak. (Spoko) Lubisz może Megadeth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ujdzie. (Dzięki za wyrozumiałość.) Lubisz może grać w siatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak. Lubisz lizaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Lubię. (No, to może kiedyś zagramy.) Lubisz może mieć świadomość, że masz przejebane w czasie najbliższym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Raczej nie (też chce!! ) Lubisz swoich rodziców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak (Chętnie zagram w siatkę) Lubisz swoich znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (Patrze... goście na dwa metry. I myślę "No, to sobie urwał pograłem.") Lubię, ale mogłoby być ich więcej. Lubisz może swoje rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Uwielbiam (nawet tych niefajnych, ale też ich lubię) Lubisz innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Zależy, jaki mają do mnie stosunek. Lubisz być oszukiwany przez rząd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak, no bo w sumie, czy są jakieś inne opcje? Lubisz mierzyć wysoko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Tak. A co, jak mierzę za wysoko? Wtedy lipa. Lubisz może rzucać petardy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 nie koniecznie. No chyba że słowne to tak Lubisz być na piedestale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Nie bardzo. Lubisz być przy kasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Zależy po której stronie. Lubisz słuchać muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 2, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2016 kocham Lubisz ładne dźwięki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Zaraz... O jakie ładne dźwięki chodzi? Lubisz Scorpionsów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 2, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2016 (edytowany) nie bardzo ale mam ulubione ich utwory Lubisz Green Day?? @Flaming chodziło mi o ogółem dźwięki które są bez fałszu czyli czyste Edytowano Lipiec 2, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 @Ratchet To lubię Lubię i chętnie zaraz posłucham. Aktualnie lecą u mnie Scorpionsi ROCK YOU LIKE A HURRICANE!!! Lubisz mocne rockowe/metalowe głosy z chrypą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 2, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2016 9 minut temu Flaming napisał: @Ratchet To lubię Lubię i chętnie zaraz posłucham. Aktualnie lecą u mnie Scorpionsi ROCK YOU LIKE A HURRICANE!!! Lubisz mocne rockowe/metalowe głosy z chrypą? właśnie z tzw "żyletą" Jasne że lubię takich się najlepiej słucha Lubisz mocną linię basową w piosenkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Oczywiście Ja już jestem tak wyczulony na bas że słyszę go nawet w AC/DC, a u nich bas trochę słaby. Basiści są moim zdaniem trochę niedoceniani (poza jednym, chyba wszyscy wiemy o kogo chodzi), a bez basu żadna piosenka nie brzmiałaby tak dobrze. Lubisz Niemców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 2, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2016 do samego narodu nic nie mam. Ogółem są nawet bardzo mili więc moge powiedzieć że ich lubię Lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się