Popularny post. Kurkuma Napisano Maj 15, 2016 Popularny post. Share Napisano Maj 15, 2016 Witam! Rysuje od niedawna (coś około roku) Tworzę temat głównie po to, żeby czegoś się nauczyć, dlatego krytyka i rady mile widziane. : ) Mój pierwszy art kuca, czyli Luna! Spoiler Jako, że nie posiadam więcej kucykowych artów wklejam Mettatona z Undertale coby pusto nie było : ) Spoiler 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Robisz rysunki na zamówienie dla treningu? (Czyli inaczej, za darmo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurkuma Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 10 godzin temu White Hood napisał: Robisz rysunki na zamówienie dla treningu? (Czyli inaczej, za darmo) Jak najbardziej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Cytuj Jak najbardziej ^^ No, i to się mnie podoba. To ja ci prześle obrazek, a ty zrobisz go w swoim stylu. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurkuma Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 35 minuty temu White Hood napisał: No, i to się mnie podoba. To ja ci prześle obrazek, a ty zrobisz go w swoim stylu. Co ty na to? Nie ma problemu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Ładnie rysujesz. Ja też trochę próbuję, tyle, że mnie to wychodzi gorzej niż tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Ładnie rysujesz ale tak w ch** przynajmniej mi się podoba . Ja tam nie mam co krytykować bo nie umiem rysować ale w sumie każdy ma swój styl czy coś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Luna jest niesamowita, po prostu nie wierzę że to Twój pierwszy! To drugie, nie wiem za bardzo co to jest, ale też fajne. Liczę na więcej kucyków w tym temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurkuma Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 Spoiler Bardzo dziękuję za wszystkie opinie! A tutaj ląduje kolejny art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Bardzo ładny rysunek, szczególnie cieniowanie Mogłabyś mi też narysować pucyka? :3 A dokładnie ją: http://velvettia.deviantart.com/art/Infinited-607389317 Wersja z kolorami w digitalu (ogon jest źle narysowany ): http://velvettia.deviantart.com/art/PC-Infinity-585232120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się