Cahan Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Hejka! Kiedyś miałam już temat requestowy, ale to było dawno temu, a od tej pory miałam ewolucję stylu, umiejętności, oferty i cen. Niniejszym otwieram komisze na MLPpolska. Są one punktowe na deviantarcie. Możliwa jest też opcja Art Trade (ale tutaj Twój styl musi mi przypaść do gustu.) http://cahandariella.deviantart.com/journal/Komisze-PL-Aktualizacja-20-05-2016-610128964 Czas na aktualizację oferty i cen. Zaznaczam od razu, że rysuję kucyki. Mogę nabazgrać coś innego, ale prawdopodobnie będzie koślawe jak nochal czarownicy. Cena też będzie wówczas raczej wyższa i do ustalenia indywidualnego. W cenniku nie uwzględniam gore, clop i saucy. Czy znaczy to, że ich nie rysuję? Nie, znaczy to tyle, że rysować mi się ich raczej nie chce, ale znowu jest to tylko i wyłącznie kwestia ceny. Jeśli chce Ci się pokryć moje straty moralne, to mogę narysować nawet dzikie seksy Rainbow ze zlewem. Zapłatę przyjmuję w punktach dA, chyba że posiadasz odpowiednie zdolności, wówczas możemy zrobić Art Trade.Zasady są takie, że najpierw rysuję, a potem Ty płacisz. Jeśli obrazek wygląda jak kupa, to się nie przejmuj, po prostu narysuję to jeszcze raz (bez dodatkowej opłaty), w końcu kiedyś musi się udać.Cennik standardowy: a) Rysunki tworzone kredkami - do wyboru styl bardziej kreskówkowy i bardziej realistyczny (inne cieniowanie i takie tam). Sam kuc może być bardziej koński (wtedy nóżki też ma końskie) lub bardziej Maj Littyl Póny Headshot - 15 punktówSam kucyk (goły, bez skrzydeł) - 25 punktówSkrzydła złożone - 2 punkty za jednoSkrzydła rozłożone - 8 punktów (za 2, za 1 4 punkty)Małe dodatki - 1-5 punktówPełny ubiór/zbroja - 15 punktówKażdy dodatkowy kucyk nalicza się według powyższego cennika. Tło to dodatkowe 100 punktów.b) Rysunki tworzone ołówkami - do wyboru styl koński i MLP.Przykładowe rysunki ołówkowe: Headshot - 50 punktówSam kucyk (goły, bez skrzydeł) - 100 punktówSkrzydła złożone - 5 punktów za jednoSkrzydła rozłożone - 10 punktów za jednoMałe dodatki - 1-8 punktówPełny ubiór/zbroja - 30 punktówKażdy dodatkowy kucyk nalicza się według powyższego cennika. Tło to dodatkowe 1000 punktów, ponieważ bardzo mi się nie chce go rysować.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Cholera, te dzikie seksy Rainbow ze zlewem mnie zaintrygowały, może się skuszę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Nie wiem czemu ale ten rysunek mnie przeraża ;-; Zamówiłbym coś ale chciałbym zobaczyć taką pracę właśnie bardziej w stylu MLP niż taką bardziej "końską" jak to określiłaś. Pochwal się jakimś swoim lepszym dziełem pod tym względem i wtedy możemy współpracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 Dolar84 jako kucyk się nada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Dobra, na próbę wziąłbym headshot kredkami swojego OC'ka ( jeśli potrzebujesz kolorów itp. tutaj masz sporo artów z nim: http://first-choice.deviantart.com/favourites/66509512/My-OC chodź nie powinno być problemu bo OCek jest czarno biały ). Stylem MLP, koński odpada. Płace 15 p tak? Jeśli praca wyjdzie fajnie to pewnie w przyszłości coś jeszcze zamówie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 Tak, 15 punktów, po oddaniu przeze mnie bazgroła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 6 minut temu Cahan napisał: Tak, 15 punktów, po oddaniu przeze mnie bazgroła. Kurde, ja już zapłaciłem. Z przyzwyczajania, 99% artystów prosi o wpłatę przed oddaniem pracy. No cóż, masz wcześniej Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 @Cahan jak postępy prac..? Nie że jestem niecierpliwy czy coś, rób sobie na spokojnie no ale cóż, trochę czasu już minęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 8, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2016 @1st, miałam wyjazd parodniowy i mam od cholery i jeszcze trochę nauki. Ale w najbliższym czasie będę mieć tylko egzaminy, więc pociągnę komisze. Informuję jednak, że mam też zamówienia na dA, które będą robione jako pierwsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ok, ok, take your time. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 I jest komisz dla @1st http://cahandariella.deviantart.com/art/1st-617486965?ga_submit_new=10%253A1466813688 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 25.06.2016 at 02:16 Cahan napisał: I jest komisz dla @1st http://cahandariella.deviantart.com/art/1st-617486965?ga_submit_new=10%253A1466813688 Wygląda super ^^ Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się