Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 15 minut temu Świeży rekrut napisał: Chyba za mną nie przepada, ale co ja tam wiem. Lubi klasyki z sztuki muzycznej. Gitara nie jest dla niego zagadką, ale też nosi glany, przez co można go wziąć za metalowca, którym po części jest. Lubię Cię, to po pierwsze, a po drugie: tylko po części metalowcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Nie wiedziałem jak to określić. Raz. Dwa. Jesteś metalowcem, ale pewnie też lubisz inne utwory. Tri. Miło mi, że lubisz mnie wzajemnie, chociaż nie gadam z Tobą jak z koleżanką, którą znamy. @Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 9 minut temu Świeży rekrut napisał: Nie wiedziałem jak to określić. Raz. Dwa. Jesteś metalowcem, ale pewnie też lubisz inne utwory. Tri. Miło mi, że lubisz mnie wzajemnie, chociaż nie gadam z Tobą jak z koleżanką, którą znamy. @Rainbow Guitar Możemy pogadać jak chcesz. I lubię TYLKO NIEKTÓRE utwory, np. pare piosenek 2pac'a. Wracając: jest mu miło, dużo udziela się w tematach (chyba to już było), aż czasem przez niego nie ogarniam powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 29, 2016 Autor Share Napisano Maj 29, 2016 Jest naprawdę fajny i zagadkowy lubi wojskowe klimaty które mi są całkiem obce słucha innej muzy niż ja ale przez to tez mogę rozwinąc swoje muzyczne horyzonty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Miła gościówa, z którą można by coś podpierniczyć, ale trzeba uważać, gdyż może przyłożyć. Fajnie się z nią gada, przyjemna dla rozmówcy i nie jest chamska. O ile ktoś nie zasłuży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 30, 2016 Autor Share Napisano Maj 30, 2016 nie wiem co napisac więc mówię Po prostu go uwielbiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 Uwielbia? (Wiedz, że coś się dzieje ) Da się lubić, zupełnie jak Europa. Przyjemna w odbiorze jak dostanie bez okazji 200 złotych. Przyjemnie się z nią rozmawia. I nie wiem co więcej można powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 Jak się patrzy jest ok i chyba zadomowił się na offtopie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Nie znam.. ...ale wiem jedno - ostatnio wszedł bodajże na z 7 tematów gier. (Nie liczyłam dokładnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Jest nowa na forum, ale nie specjalnie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 dodam tylko tyle naprawdę wyrozumiały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Yyy... już nie wiem co pisać... Jest wytrwała w swoich chorobach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Zapalony znawca dobrych płyt. Czuje duszę muzyki, ale tej, którą lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Nic o mnie nie wie, ale i tak mówi o mnie prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (Czy to nie dziwne? Bo dla mnie jest.) Powiedziałem o nim wiele, ale zawsze warto dodać, że należy do parówczanej elity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 stara się walczyć do końca mimo braku wiary w to co robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 godzinę temu Świeży rekrut napisał: (Czy to nie dziwne? Bo dla mnie jest.) Trochę... Wracając: ma fajną maskotkę Znaczy będzie mieć, na razie ma tylko głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 13 letni fan kucyków, gitarzysta z Elity Parówek. Nieźle, za to idą propsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2016 nie wiem co napisać serio no ale wydaje się być w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 Uwielbia tą samą grę co ja, ma słodki avatar ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 13, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2016 24 minuty temu Cassidy napisał: Uwielbia tą samą grę co ja, ma słodki avatar ;w; Haha dzięki Moja poprzedniczka tym razem ma avatar z Kibą więc sądzę że go lubi tak jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 23 godziny temu Ratchet napisał: Haha dzięki Moja poprzedniczka tym razem ma avatar z Kibą więc sądzę że go lubi tak jak ja Przestań, uwielbiam go. Kiba to moja ulubiona postać ;n; potem jest Deidara i takie tam xD Poprzednik ma w nicku swoja ulubioną postać, na avatarze i w sygnaturze też. Wydaje się być całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Dodał posta wczoraj po północy. Poza tym nie bardzo znam, ale kojarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Nie wiem co pisać, bo za bardzo go nie znam. Dużo (aż za dużo) udziela się na Offtopie, przez co mam w cholerę powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (Powtarzasz się.) Miłośnik muzyki wszelakiej, elita parówkowa go potrzebuje i jest gitarzystą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się