Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Muzyk, członek parówkowej elity i także sam nie wiem, co dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Za dużo pisze w tematach i nie nadążam z powiadomieniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 lubi ciężkie klimaty @Rainbow Guitar nie on jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Ach, cięzkie klimaty... Jest BARDZO ambitna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) troszkę taki słodki leniuszek z niego Edytowano Maj 26, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Powiedziałem o niej wszystko, ale czuję, że to mało. Uwielbia szybką jazdę, ale motoru długo jeszcze nie poprowadzi. Lubi łamać zasady, ale do pewnych granic. Nie jest specjalnie złośliwa, jeśli ktoś jej nie wkurzy. Miło się rozmawia z nią i ma hart ducha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 Jak każdy ma swoje wady i zalety I czuję że też jeszcze wszystkiego nie wiem I chcę wiedzieć więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Opowiada bardzo ciekawe historie i ma fajnego pieska . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 Jest tak samo oryginalny jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jest ekscentryczna. Groźna, ale i przyjacielska. Nie da się w ch*ja zrobić. Ale zazwyczaj jest spokojna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jest świeży i inteligentny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Wiem, że zmienił po raz któryś nik i tytuł oraz avatara. Poza tym, udziela się w grach, zabawach. Dał mi Ziemowita... za aktywność w dziale. Miły, ale potrafi wybuchnąć złością, za co przeprasza. Miłośnik kotów, dobrej muzyki i ma dobre relacje z kilkoma użytkownikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 swoimi fikami bardzo mi pomaga nawet jak nie jest tego świadomy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Ma fajny styl i dużo jeździ po Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 potrafi mnie rozbawić a to jest ciężkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Powiedziałem już wiele. ... Może i to za mało? Woli prędkość, która rzutuje na jej życie. Fajny styl, ale szybko potrafi się zmienić, np. avek, tytuł, nik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 25.05.2016 at 23:03 Rainbow Guitar napisał: Jest leniwy, bo ciągle nie zrobił pracy dla mnie i @SpringHandy (Nie no, żart, wiem że robisz to kiedy masz czas i ochotę) Wszystko się zgadza..tylko..dostałem od ciebie requesta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: Wszystko się zgadza..tylko..dostałem od ciebie requesta ? Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 @Rainbow Guitar Fajny gość lubię go i czekam aż wbije na kucykowego teamspeaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Zaraz wbije, jak chcesz. Jest fajny, super rysuje, skromny i był w Radiu Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Zaraz wbije, jak chcesz. Jest fajny, super rysuje, skromny i był w Radiu Pie. Nie był...a jest na stałe @Rainbow Guitar Dobry kolega słuchający debrej muzyki... ostatnio sam wkręciłem się w swing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 A ja powtórzę: 9 minut temu SpringHandy napisał: Wszystko się zgadza..tylko..dostałem od ciebie requesta ? O co Ci chodziło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Request=zlecenie pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 (edytowany) Nie dawałem Ci żadnego zlecenia. Wtedy na priv to żart był, bo w radiu powiedziałeś że "tylko rysujesz". A wracając: lubi muzykę z lat '20-'60. Jego OC jest zakochany i ma rozdwojenie osobowości. Edytowano Maj 28, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Chyba za mną nie przepada, ale co ja tam wiem. Lubi klasyki z sztuki muzycznej. Gitara nie jest dla niego zagadką, ale też nosi glany, przez co można go wziąć za metalowca, którym po części jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się