Forest Wind Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 (edytowany) Kiedy mi się nudzi powstaje coś takiego. Nie są może na mistrzowskim poziomie, ale chyba nie są najgorsze. Skaner mi się zepsuł, więc zrobiłem zdjęcia. Edytowano Czerwiec 10, 2016 przez Patriot1939 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Fajne, ale jak dla mnie, to lewy bark Luffy'ego powinien zaczynać się na tej samej wysokości co prawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Świetnie rysujesz Masz chłopie talent, nic tylko go rozwijać (mówi człowiek, który narysował Lemmy'ego Kilmistera. Trudny jest do narysowania, przynajmniej dla mnie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 12 godziny temu Patriot1939 napisał: Z internetu idzie się sporo nauczyć. Poczułam się w obowiązku skomentowania tego i wszystkiego co powyżej. Otóż nie. Jeśli chcesz się nauczyć malowania, rysowania, rzeźbienia, to internet w niczym nie pomoże. Ani żadne poradniki, ani książki 'szybki kurs rysunku'. Jeśli ktoś się chce nauczyć rysować, to powinien zacząć rysować to, co widzi. Ludzi, zwierzęta, rośliny, krajobrazy. Bo żeby zacząć rysować fantastykę, czy nawet dobrą mangę, najpierw trzeba ogarnąć się warsztatowo. Talent jest tylko czymś jak iskra, która pozwala zacząć się doskonalić. To koło 20% twórczości, reszta to praca. W Twoich pracach nie widzę ani jednego, ani drugiego - odrysowałeś z komputera trzech typów i jedną literę. Masz rację, nie są na mistrzowskim poziomie. Co gorsza, dobre też nie są. Jeśli naprawdę chcesz się pokazać, narysuj coś interesującego, a nie coś, co próbuje być efekciarskie. Amen. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Tak, nie mam talentu. I co z tego. Chcę po prostu umieć coś namalować. Coś innego niż kwadratowy domek z trójkątnym dachem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Jeśli chcesz umieć, to nie powinieneś odrysowywać. Bez talentu też się da, nawet na większy szacunek zasługuje ktoś, kto mimo braku talentu się wyrobił. Tylko trzeba przestać być leniwym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Zrozumiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Masz ode mnie plusika na zachętę, bo jestem fanem One Piece :))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 nic kreatywnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się