WilczeK Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 A WIĘC PRZEKAZUJE OTO TEN MEDAL, NAJWIĘKSZEGO KŁAMCY @Celly Spoiler Teraz wszyscy rączki do góry YEY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Zasłużyłaś na Order Kłamcy. Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez 1st 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Nie kłamę. Ja na prawde nie umiem spiewac i lepiej, zebym nie wystepowala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 9 minut temu Celly napisał: Nie kłamę. Ja na prawde nie umiem spiewac i lepiej, zebym nie wystepowala @Mates wpisuj ją tam, dzisiaj ma jakiś dziwny humor, ale wiem, że się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 29 minuty temu Celly napisał: Nie kłamę. Ja na prawde nie umiem spiewac i lepiej, zebym nie wystepowala No weź, kupię Ci lizaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Mates ja chętnie z tobą zaśpiewam... Zanim Wolfy oderwie ci łeb ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 15 godzin temu Clocky napisał: Zanim Wolfy oderwie ci łeb ;D Za późno Damn... Tak z nudów wchodzę, patrzę, 30 odpowiedzi, a jeszcze wczoraj 4 były xD Brawo biję, brawo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Będzie git Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Bedzie git, bo ktos sie na pewno jeszcze zglosi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Jak nie, to się wyciągnie pierwszą z przechodzących, każe ruszać ustami, a w tle się puści oryginalny głos z piosenki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się