1stChoice Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 Cześć! Na początku chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom. Mimo mojej nieobecności z względów technicznych i prywatnych nie przeszkodziło to w wspólnej zabawie i promocji gry na skromniutki polski ryneczek. Mam nadzieję, że zawitacie do nas już na dłużej pod koniec tego roku z oficjalną premierą gry! Główne atrakcje, które nas spotkały: - Wycieczka po Equestrii. - Zdjęcia grupowe, wspólne zabawy i przede wszystkim nowe znajomości. - Gościu, którego wkurzył jakiś bug w kolorowym kucykowym świecie do tego stopnia, że brał antydepresanty i krzyczał cały czas spamując postami. - Poznawanie lokacji i możliwości ( wprawdzie jeszcze mocno ograniczonych) ostatniej wersji testowej gry. Dodatkowo na meecie pojawiło się dużo osób co było miłym zaskoczeniem i mam nadzieje, że wpadniecie zagrać z nami już na stałe w grudniu! I oczywiście trochę uwiecznionych wspomnień: Duuża galeria zdjęć z ponymeetu: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B5qqV9jzgCKCYVhiLW83RVM2M28 Podziękowania dla @Dayan Filmik-sklejka, podziękowanie dla @Polox I trochę grupowych zdjęć od @Accurate Accu Memory ( thank you so much pal!) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 Nie mogłem być, bo miałem problemy z netem Może w Grudniu będę (jeżeli będzie II Wirtualny PonyMeet) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Time Clouds Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 I chociaż to nie jest orginalne LoE, znaczy serwer. To jest to zaakceptowane przez autorów. https://lemoncest.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 5 godzin temu AsMax napisał: Nie mogłem być, bo miałem problemy z netem Może w Grudniu będę (jeżeli będzie II Wirtualny PonyMeet) uu szkda baerdzo ja na sczescie miale szczescie być było fajnie dużo fajnych ludzi poznało aha co do gry to czeka was naprwdę dużo pracy bo często był conection lost, labo nie można było się na Europonie wogole wbić, zdarzał się też randomowe teleporty do innych pokoi, co wprowadzało troszkę za dużo (ogólnie to według mnie mógłby być maskotką tego Meta, bo porcja chaosu była zacna na nim ) Jesli moge cos doradzic to nich przylogowaniu na serwer pojawia sie lista wszystkich aktywnych na nim pokoi, by można było łatwiej zorganizować kolejny Meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 No, Screeny posłałem Choicowi, ale jeszcze dam zmontowane przeze mnie nagranie z Soboty... Niedziela jest IN PROGRESS 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 godzinę temu Accurate Accu Memory napisał: No, Screeny posłałem Choicowi, ale jeszcze dam zmontowane przeze mnie nagranie z Soboty... Niedziela jest IN PROGRESS Sam wrzucę 2 dzień ale po imprezie u pinkie zrąbane audio ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 2, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2016 Cholera, nie spodziewałem się, że ktoś taki długi materiał zrobi tylko dlatego, że chciałem wypromować jakąś gierkę na polski rynek i stworzyć "ponymeeta". Dzięki, przyciągnie więcej osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Nagranie z niedzieli... Niestety, moje mikro słychać jakieś kilkadziesiąt minut, potem milknę, bo zapomniałem, że tylko moja kamera go nagrywała :( A ją wyłączyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Accu świetna robota, było trochszke zgrzytów ale było zabawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się