Wonsz Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Po prostu mi zaufaj źródło: img08.deviantart.net/bb12/i/2013/320/7/5/po_prostu_mi_zaufaj____by_hellu4-d6uh0v0.jpg Autor: klimuk777 Link: https://docs.google.com/document/d/1kOpPrF1JQY72TDToaH91acamDWmruPI2L1iznzCL7JQ/edit?usp=sharing Tagi: [Shipping][Slice of Life][Z] Opis: Klimuk777 usunął to opowiadanie, więc postanowiłem je przywrócić przy okazji prośby użytkownika @Arekeen, którą zamieścił w temacie Szukam Fanfika - temat zbiorczy. Nie jestem w stanie nic napisać na temat opowiadania, gdyż go nie czytałem, a oryginalny wątek, z którego mógłbym skopiować opis, został usunięty. Każdego, kto chce zasięgnąć opinii przed przeczytaniem, odsyłam do recenzji, którą napisał @Myhell w listopadowym wydaniu Brohoofa z 2013 roku. LINK. Mam nadzieję, że znajdą się osoby, które zadowoli fakt przywrócenia tego fanfika. Życzę miłej lektury 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Jako prereader nadal wybucham śmiechem za każdym razem, kiedy czytam tę recenzję. Tak bardzo ma niewiele wspólnego z rzeczywistością . Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Dzięki za wrzucenie tego, kiedyś tego szukałem i kompletnie o tym zapomniałem i w tym momencie mi o nim przypomniałeś Ale obrazek to mogłeś dać inny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Łeee, ja myślałem, że to @Wonsz coś napisał, a to tylko reupload Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Przeczytane i jedno słowo: genialne! Od początku coś się dzieje, jest akcja, klarowne myśli bohatera, rozkminy... Im dalej tym lepiej (?) Mamy tu wszystko, poważne tematy, robienie sobie jaj, uczucia (wszelakie), czarną magię z wyjaśnieniem jej aspektów(!) romans. Przede wszystkim widać że autor się przyłożył od początku do końca, fic nie nudzi ani przez chwilę, w drugiej połowie ciągle coś nowego wyskakuje i absorbuje czytającego na tyle że nie ma szans się nudzić... Skoro ja zarwałem dla niego nockę, to naprawdę warto! UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Masz może zbackupowaną kontynuację (Uwięziony) bo też ją usunął nicpoń jeden. Jeśli tak to proszę o wstawkę, gdyż tym co usuwają dobre i ciekawe fanfiki* mówimy stanowcze i zdecydowane "klupnij się w dekiel". *poprawione bo $84 stoi z łopatą i grozi że jej użyje (na prawdę tak mi się wyobraziło, pewnie dlatego że mi słońce przygrzało, a było ubrać czapkę). Edytowano Sierpień 27, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 18 godzin temu SzymonL napisał: Jeśli tak to proszę o wstawkę, gdyż tym co usuwają dobre i ciekawe fanficki mówimy stanowcze i zdecydowane "klupnij się w dekiel". Co prawda o "Po prostu mi zaufaj" mam bardzo złą opinię, ale podpisuję się pod drugą cześcią wypowiedzi. PS: "fanfikami" albo "fanficami" ale nie "fanfickami" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellu4 Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 Szukałam tego fanfika, włączam, a tu mój art z podstawówki. xD Do teraz kocham ten szip i opowiadanie, czytałam go wielokrotnie się cieszę, że go znalazłam. :3 Dzięki~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się