Killer Poke Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 Skończyłem okiełznywać wyświetlacz graficzny na tym c******m sterowniku UCi6963 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2019 Autor Share Napisano Październik 5, 2019 Oglądałam sobie urywki odcinków Stevena Universe'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2019 Share Napisano Październik 8, 2019 Listonosz przyniósł do pracy pocztę i ktoś musiał ją odebrać... fascynujące zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2019 Autor Share Napisano Październik 8, 2019 Zjadłam kawałek zbożowego chlebka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 11, 2019 Share Napisano Październik 11, 2019 Odkurzyłem pokój, wytarłem kurze na półkach, między klawiszami na klawiaturze, parapet, monitor i mam teraz czyściutko tak jak lubię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 11, 2019 Autor Share Napisano Październik 11, 2019 Patrz jaki zbieg okoliczności. Ja też odkurzałam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 13, 2019 Share Napisano Październik 13, 2019 Zastanawiałem się czy iść spać, czy spamować dalej, czy grać jeszcze w coś, czy oglądać kolejny odcinek serialu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Rozkminiałem przy kawie czy w Equestrii mają kawę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 22, 2019 Autor Share Napisano Październik 22, 2019 Starałam się ogarnąć jak wygląda dziedziczenie dwarfismu przez lewki na Lioden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Kakao na ciepło Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 23, 2019 Autor Share Napisano Październik 23, 2019 Grałam w Smite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Dostałem jakiejś dziwnej fazy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 30, 2019 Share Napisano Październik 30, 2019 Zanosiłam mamie catering Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 Pochłonąłem bułkę z kurczakiem i dwa pączki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 Odbierałam paczkę od kuriera :3 ale tym razem prawdziwego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2019 Autor Share Napisano Listopad 14, 2019 Włączyłam pobieranie aktualizacji do Star Stable, pijąc herbatkę z morwy i cisnąć bekę z Fallauta 76 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 20, 2019 Share Napisano Listopad 20, 2019 Wypiłam kawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2019 Share Napisano Listopad 22, 2019 Wziąłem ożywczy prysznic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Udało mi się znaleźć fajne głośniki do komputera dla kolegi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Oglądnąłem kolejny odcinek serialu True detective i poczułem przejmującą fascynację połączoną z przeraźliwym smutkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Zjadłam paznokcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 19 godzin temu, PervKapitan napisał: Zjadłam paznokcia Udało mi się zalogować do telegram online... po raz pierwszy od wieków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 4, 2019 Share Napisano Grudzień 4, 2019 Zacząłem pobierać God of War Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 Rozkoszowałem się melodiami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2020 Share Napisano Styczeń 26, 2020 Chciałem iść spać, ale nie mogłem zasnąć! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się