Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 No, co tam dobrego jedliście ostatnio? Ja jadłam obiad: nóżkę pieczonego kurczaka z cytrynowymi ziemniaczkami polanymi śmietaną i buraki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Parówki w cieście francuskim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Spaghetti po Husarsku: - makaron - oczywiście spaghetti, na tyłeczek Celestii, myśleliście że niby jaki? - oliwki (ile się da) - kapary (jak wyżej) - cebula (2-3, ewentualnie siedem) - kiełbasa (im tańsza tym lepiej), koło 2 kilo - papryczka jalapeno (ile macie) - paprczyka chilli (jak wyżej) - papryka ostra w proszku (całe opakowanie) - papryka chilli w proszku (całe opakowanie) - pieprz (całe opakowanie) - sos pomidorowy (najlepiej pudliszki) Kiełbasę podsmażyć na patelni, dodać resztę składników (oprócz makaronu, na Imperatora!) smażyć ile chcecie, polać tym sosem makaron, do smaku można dodać czosnek i bazylię Ostrzegam, potrawa bardzo ostra, zaś konsumpcja to prawdziwa walka z jedzeniem! (ale jest pyszne^^) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 home made pizza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 kanapki z almette Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Kanapeczki z szyneczką, ogórasem i... MAJONEZEM z herbatką oczywiście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Japońskie pierogi z biedry :/ Ohydne, nie polecam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 (edytowany) rybę z frytkami (ile w tym ryby było to ja nie wiem, ani jakiej o.o) Edytowano Wrzesień 2, 2016 przez KingKryst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 sojowy makaron pesto z sosem chili i warzywami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Zupa grzybowa z makaronem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Parówkę w cieście z TESCO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 kebsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Ziemniaczki De Luxe a'la Morza Południowe: - ziemniaki (kto by się spodziewał?!?!?) - kapary - cebula (posolona wcześniej, żeby ładnie zmiękła) - suszone pomidory - oliwa z oliwek Ziemniaki ugotować i utrzeć na twarde puree, dodać resztę składników, ew. jeszcze oliwki od Baresy jak ktoś chce (absolutnie żadnych innych!) i gotowe - mamy zapychacz i surówkę w jednym! ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Cytuj Japońskie pierogi z biedry :/ Ohydne, nie polecam Jeżeli chodzi o te z budyniem, to całkowicie się zgadzam... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 kebab [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 parówki jedynki sztuk dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 3, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Jogurt Fantasia, wiśniowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 o bosze...przypomniałam sobie jak dawno nie jadłam tych wiśniowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 no to ja tu się często będę soją rzucać bo jestem alergikiem sojowy deserek Alpro czekoladowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Jadłem z godzinę temu kiełbaskę z grilla i piwko [najlepsze połączenie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Nektarynkę, a piwko też piłem [drugie najlepsze połączenie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 schabowego .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 godzinę temu Vezz napisał: Jadłem z godzinę temu kiełbaskę z grilla i piwko [najlepsze połączenie] Same here! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 sernik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 placki z bananami ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się