Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Cześć, Na imię mam Tomek, mam 20 lat. Moja przygoda z MLP rozpoczęła się jakieś 3 tygodnie temu, gdy opiekowałem się młodszą kuzynką pod nieobecność jej rodziców. Pamiętam jak gdyby to było wczoraj. Ja ćwiczyłem hantlami, gdy tu nagle moja kuzynka puściła na kinie domowym jakąś bajkę na całą moc. Podchodzę, patrzę, a tam kucyki. Z początku kazałem jej to wyłączyć, lub chociaż przyciszyć. Wyłączyć nie chciała, więc przyciszyła. Już miałem wrócić do treningu, gdy nagle zaczęła mnie prosić żebym oglądał razem z nią. Z początku odmawiałem, ale wiecie, zaczęła mnie prosić i robić pisie oczka, to się złamałem i usiadłem obok. Zaskoczyło mnie, ponieważ te "kucyki" okazały się lepsze niż myślałem. Miały w sobie coś, czego mi brakowało w innych filmach/serialach. Następnego dnia zacząłem oglądać odcinki, a następnie nawet je pobierać! I TAK WŁAŚNIE "ROZPOCZĘŁO SIĘ" Jeżeli ktoś by chciał się czegoś więcej o mnie dowiedzieć, lepiej mnie poznać, proszę zamieszczajcie posty w tym temacie. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Cześć! 1. Czym się interesujesz? 2. Grasz w jakieś gry? 3. Czytasz? Ode mnie to tyle, miłego czasu spędzonego tutaj. Stay cheeki breeki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ad.1 Interesuję się sportami wyczynowymi, wyścigowymi. Głównie na chwilę obecną: MTB FR i DH + Skoki (czyt. jazda wyczynowa rowerem górskim z pełną amortyzacją w trudnym terenie), Motory SuperSport, Sport, i Cross - tutaj mi jeszcze trochę brakuję, na prawko trzeba 24 lata. Samochody wszelkiej maści, MLP, Gry komputerowe, Ad. 2 Tak, czasami lubię sobie pograć np; w Skyrim, Wiedźmina, kiedys w wow-a. Czasami również gram w grę karcianą: Magic the Gathering. Ad. 3 Tak, czytam na dobranoc wszelaką fantastykę. No może oprócz Harrego Pottera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 No siema. Kurde, ostatnie powitania tylko broniacy i broniacy. Samice wyginęły. Zmieniam fandom. Nara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Witamy serdecznie! Ode mnie dwa pytanka: 1. Czego słuchasz? 2. Wierzysz w Boga? Życzę miłej zabawy na forum i wielu nowych przyjaciół 13 minuty temu 1stChoice napisał: No siema. Kurde, ostatnie powitania tylko broniacy i broniacy. Samice wyginęły. Zmieniam fandom. Nara. Heh. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ad. 1 Ogółem słucham tego co mi wpadnie do ucha, choć przeważnie rapu, czasem metalu. Muzyki głównie dynamicznej i "dającej ożywienie" Ad. 2 No, oczywiście, przecież w coś trzeba wierzyć. No chyba że ci chodzi o jakiegoś innego Boga... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Cóż za intymne pytania. W sumie mnie nikt nie prosi o wspólne oglądanie MLP :/ . Tak czy siak, witaj wśród wyznawców IPU i FSM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 2 minuty temu Ensifer napisał: Cóż za intymne pytania. W sumie mnie nikt nie prosi o wspólne oglądanie MLP :/ . Tak czy siak, witaj wśród wyznawców IPU i FSM. To ktoś tu wyznaje FSM? A o IPU nigdy nie słyszałem. 21 minuty temu Rainbow Play napisał: No chyba że ci chodzi o jakiegoś innego Boga... Nope, chodzi o JHWH. 21 minuty temu Rainbow Play napisał: Muzyki głównie dynamicznej i "dającej ożywienie" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 9 minut temu Ensifer napisał: Cóż za intymne pytania. W sumie mnie nikt nie prosi o wspólne oglądanie MLP :/ . Tak czy siak, witaj wśród wyznawców IPU i FSM. Dzięki za Powitanie @Rainbow Guitar Hmm, całkiem ciekawy kawałek, choć ja głównie słucham muzyki zagranicznej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 9 minut temu Rainbow Guitar napisał: To ktoś tu wyznaje FSM? A o IPU nigdy nie słyszałem. Ja obecnie spożywam. Zawsze do usług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Fajna historia! Baw się dobrze na forum Tomku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Tere. Widzę, że kolejny w fandomie, to czemu by się nie przywitać? Muza zagraniczna? Może coś cięższego? Sabaton? Skillet? Raubtier (na ożywienie martwych komórek polecam 'Achtung Panzer' tego zespołu)? Do gier, to polecam BF 4 i Earth 2160 A ja używam Blendera. I co? Można? Można. Może jakieś pytanie? 1. Teraz na studiach jesteś? Czy pracujesz? 2. Do której postaci czujesz największe przywiązanie? (Głupie pytanie, bo widać, że to RD.) 3. Lubisz historię samą w sobie, czy wolisz co innego? 4. Znasz Warhammera 40k? 5. Nie za dużo pytań? 6. Baw się dobrze! Hüvasti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 26 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Fajna historia! Baw się dobrze na forum Tomku! Dzięki. 1 minutę temu Zirathel napisał: Cześć! No, Siemka. THX za przywitanie. PS: Mam mały problem z wgraniem sygnatury, i coś tematu nie mogę do tego znaleźć. (sporawe te forum) Wymiary mam niby ok rozmiar także a i tak mi nie zapisuje obrazka, używam firefoxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ad. 1 Pracuje jako Elektryk Ad. 2 Rainbow Dash, ponieważ tak jak ja czuje zamiłowanie do sportu i szybkości (no niestety ja ponaddźwiękowego bum autem nie zrobię ) Ad. 3 Nie wiem czy chodzi ci o historię jaką poznałem w MLP, czy inną. Jeśli w MLP to tak, jest moim zdaniem ciekawa. Ad. 4 Słyszałem o nim, lecz jakoś nigdy nie zagrałem. Ad. 5 Nie Ad. 6 Dziękuję, ty także. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Elo tomek. Witaj na forum! Pytanka: 1. Ulubiony kucyk i dlaczego akurat Twilight? 2. Jak oceniasz serial pod względem jakości? 3. Twój avatar pokazuje ile potrafisz zrobić pompek w prawdziwym świecie? Pozdro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Cześć, Ad. 1a 5 minut temu Rainbow Play napisał: Ad. 2 Rainbow Dash, ponieważ tak jak ja czuje zamiłowanie do sportu i szybkości (no niestety ja ponaddźwiękowego bum autem nie zrobię ) Ad. 1b Co??? Ad. 2 Hmm... Ogółem b.dobra jakość, choć przyznam że najbardziej mi sie podobały pierwsze 2 sezony. Ad. 3 Nie no, pewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ja jestem na kierunku elektronicznym W tym roku matura, ale wcześniej E 20. I rzeźnia w postaci pytania: Co cholera jasna dalej? Chodziło mi o historię człowieka. No wiesz. II Wojna Światowa, czas Napoleona itd. Czy taką historię lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Tak, bardzo lubię. Szczególnie okres I i II Wojny Światowej, przez co często słucham Sabatona. Historia naszych bohaterów Husarzy również mnie interesuje 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Cześć. Elo. Ode mnie tylko takie pytanko :P. 30 minuty temu Rainbow Play napisał: Tak, bardzo lubię. Szczególnie okres I i II Wojny Światowej, przez co często słucham Sabatona. Historia naszych bohaterów Husarzy również mnie interesuje Kogo ja mam na avku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Hmm... zdjęcie trochę rozmazane ale myślę że to Generał Władysław Sikorski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Niet towarisi. Wiem już kto to jest. Wracając. Czy wiesz, że pod Sommą walczyli Hitler z Tolkienem? Hitler został ranny, a Tolkien dostał doświadczenia, które umieścił w swoich dziełach. A Sabaton, to jest to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Chodzi ci o 11 batalion bitwa nam Sommą lipiec-listopad 1916 ? Bo wiem że Tolkien walczył, ale że z tej walki miał inspiracje w książkach to akurat nie wiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Play Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 9 minut temu Rainbow Twister napisał: Witaj Cześć Pod nickiem widzę "Największy fan Rainbow Dash" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Witaj dobry człowieku c: Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się