Ravin Napisano Listopad 19, 2016 Autor Share Napisano Listopad 19, 2016 20 godziny temu Tyber napisał: Dobra zarejestrowałem się ,ale i tak kiepsko bo to nawet 20% tamtego spisu nie osiągnęło ,a szkoda. Zauważ, że tamten spis dostępny od ponad roku, a ten dopiero 2 miesiące. Poza tym jak wchodzę na stronę starego spisu to jest ankieta z informacją, że znowu startują od nowa xD Dzisiaj wrzuciłem trochę zmian poprawiających działanie na smartphone'ach jakby ktoś był zainteresowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 19.11.2016 at 16:48 Ravin napisał: Zauważ, że tamten spis dostępny od ponad roku, a ten dopiero 2 miesiące. Poza tym jak wchodzę na stronę starego spisu to jest ankieta z informacją, że znowu startują od nowa xD Dzisiaj wrzuciłem trochę zmian poprawiających działanie na smartphone'ach jakby ktoś był zainteresowany No widzisz bo jak się z czymś startuję to zawsze jest grono tych super aktywnych osób i się zapiszą. Z biegiem czasu ilość rejestrujących będzie spadać wykładniczo(niestety). Polecam ci ogarnąć sobie jakąś formę promocji np grupy,fan page czy nawet FGE powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 19, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Dodałem dzisiaj podstronę ze statystykami użytkowników dotyczącymi wieku, województwa i płci: http://spisbronies.tk/stats Może komuś się przyda Poprawiłem też kilka dni temu funkcję resetowania hasła, która od miesięcy nie działała tak jak powinna (wysyłany był zły link)... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Takie pytanko... sam wszystko pisałeś czy wspomagałeś się gotowymi kodami z internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 19, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2017 19 minut temu Zexel napisał: Takie pytanko... sam wszystko pisałeś czy wspomagałeś się gotowymi kodami z internetu? Generalnie sam to pisałem, ale nie można powiedzieć, że zupełnie od zera bo używałem frameworków Yii2 i Angular2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) A ja byłem nieogarnięty przez co nie kliknąłem na mapkę żeby zaznaczyć miejsce gdzie mieszkam a edycja danych nie działa poprawnie i nie mogę nic zmienić. Co mam w takim wypadku zrobić? Dobra, już ogarnąłem....... Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez adamar44 jestem idiotą i zapytałem się o rozwiązanie problemu który sam roziązałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunrise Sparkle Napisano Kwiecień 28, 2017 Share Napisano Kwiecień 28, 2017 Nawet fajnie zrobiony ten spis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azet Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Wpisany. Przydałaby się jakaś szerzej zakrojona akcja reklamująca spis. Ja trafiłem na niego po prostu przeglądając nasze forum, inaczej pewnie w życiu bym się nie dowiedział o jego istnieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksplorator Pustkowi Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 (edytowany) Wpisany Fajna stronka. Edytowano Listopad 23, 2017 przez Mhaayki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 3 godziny temu, Azet napisał: Wpisany. Przydałaby się jakaś szerzej zakrojona akcja reklamująca spis. Ja trafiłem na niego po prostu przeglądając nasze forum, inaczej pewnie w życiu bym się nie dowiedział o jego istnieniu. Reklamy spisu pojawiały się daaawno temu z każdą kolejną aktualizacją strony przez autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Grudzień 6, 2017 Share Napisano Grudzień 6, 2017 Wpisana już dawno, ale zapomniała tutaj napisać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micha Napisano Sierpień 15, 2019 Share Napisano Sierpień 15, 2019 Czy ten spis Bronies jest dalej prowadzony na tej stronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się