Tyber Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Dobra zarejestrowałem się ,ale i tak kiepsko bo to nawet 20% tamtego spisu nie osiągnęło ,a szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 20 godziny temu Tyber napisał: Dobra zarejestrowałem się ,ale i tak kiepsko bo to nawet 20% tamtego spisu nie osiągnęło ,a szkoda. Zauważ, że tamten spis dostępny od ponad roku, a ten dopiero 2 miesiące. Poza tym jak wchodzę na stronę starego spisu to jest ankieta z informacją, że znowu startują od nowa xD Dzisiaj wrzuciłem trochę zmian poprawiających działanie na smartphone'ach jakby ktoś był zainteresowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyber Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 19.11.2016 at 16:48 Ravin napisał: Zauważ, że tamten spis dostępny od ponad roku, a ten dopiero 2 miesiące. Poza tym jak wchodzę na stronę starego spisu to jest ankieta z informacją, że znowu startują od nowa xD Dzisiaj wrzuciłem trochę zmian poprawiających działanie na smartphone'ach jakby ktoś był zainteresowany No widzisz bo jak się z czymś startuję to zawsze jest grono tych super aktywnych osób i się zapiszą. Z biegiem czasu ilość rejestrujących będzie spadać wykładniczo(niestety). Polecam ci ogarnąć sobie jakąś formę promocji np grupy,fan page czy nawet FGE powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 Dodałem dzisiaj podstronę ze statystykami użytkowników dotyczącymi wieku, województwa i płci: http://spisbronies.tk/stats Może komuś się przyda Poprawiłem też kilka dni temu funkcję resetowania hasła, która od miesięcy nie działała tak jak powinna (wysyłany był zły link)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Takie pytanko... sam wszystko pisałeś czy wspomagałeś się gotowymi kodami z internetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 19 minut temu Zexel napisał: Takie pytanko... sam wszystko pisałeś czy wspomagałeś się gotowymi kodami z internetu? Generalnie sam to pisałem, ale nie można powiedzieć, że zupełnie od zera bo używałem frameworków Yii2 i Angular2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamar44 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) A ja byłem nieogarnięty przez co nie kliknąłem na mapkę żeby zaznaczyć miejsce gdzie mieszkam a edycja danych nie działa poprawnie i nie mogę nic zmienić. Co mam w takim wypadku zrobić? Dobra, już ogarnąłem....... Edited April 19, 2017 by adamar44 jestem idiotą i zapytałem się o rozwiązanie problemu który sam roziązałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunrise Sparkle Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Nawet fajnie zrobiony ten spis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azet Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Wpisany. Przydałaby się jakaś szerzej zakrojona akcja reklamująca spis. Ja trafiłem na niego po prostu przeglądając nasze forum, inaczej pewnie w życiu bym się nie dowiedział o jego istnieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eksplorator Pustkowi Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 (edited) Wpisany Fajna stronka. Edited November 23, 2017 by Mhaayki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 3 godziny temu, Azet napisał: Wpisany. Przydałaby się jakaś szerzej zakrojona akcja reklamująca spis. Ja trafiłem na niego po prostu przeglądając nasze forum, inaczej pewnie w życiu bym się nie dowiedział o jego istnieniu. Reklamy spisu pojawiały się daaawno temu z każdą kolejną aktualizacją strony przez autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczke Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Wpisana już dawno, ale zapomniała tutaj napisać :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micha Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Czy ten spis Bronies jest dalej prowadzony na tej stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts