Decaded Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (edytowany) Aktualne ogłoszenia graficzne są całkiem fajne. Do czasu aż jedno z nich będzie nieco większe od reszty. Różnica w wielkości powoduje okresowe przesuwanie całego forum w dół, żeby po chwili wróciło do swojej pierwotnej pozycji. Jest to dość irytujące, gdy pisze się na SB i ekran co chwilę się przesuwa :c Edytowano Wrzesień 26, 2016 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Ja to bym w ogóle je chciała widzieć zapewne muszę usunąć ciasteczka czy coś, ale nie chce mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 A, to to powoduje, że mi działy popylają po ekranie I tak, adblock sprawia, że panel ogłoszeń jest niewidoczny. Polecam wyłączyć go dla forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 4 minuty temu PervKapitan napisał: Ja to bym w ogóle je chciała widzieć zapewne muszę usunąć ciasteczka czy coś, ale nie chce mi się Wtyczki blokujące reklamy (uBlock, AdBlock) mogą traktować panel ogłoszeń jako niechciany element i ukrywać go. Też nie widzę ogłoszeń, nie żeby mnie to bolało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 26, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: I tak ich nie widzę bo mam adblocka I napisałeś tego posta tylko po to, żeby nas o tym powiadomić? Nijak nie odnosi się to do problemu w temacie. Właśnie teraz Draques napisał: I tak, adblock sprawia, że panel ogłoszeń jest niewidoczny. Polecam wyłączyć go dla forum. Nie zgodzę się. Adblock nie blokuje tego okna, a przynajmniej nie bez dodania własnej reguły blokowania elementu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (edytowany) 13 minuty temu Decaded napisał: I napisałeś tego posta tylko po to, żeby nas o tym powiadomić? Nijak nie odnosi się to do problemu w temacie. Nie zgodzę się. Adblock nie blokuje tego okna, a przynajmniej nie bez dodania własnej reguły blokowania elementu. Jeden adblock może nie, ale moje dwa ad blocki dają sobie z tym radę p.s. nie kazałem im nic edit: tak w sumie to dzięki, nie wiedziałem co zeżarło mi ogłoszenia Spoiler Edytowano Wrzesień 26, 2016 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts