Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (edytowany) Jeśli taki temat był, to bardzo przepraszam. Ale chciałbym zobaczyć obrazki (Wasze lub innych) postaci spoza MLP jako kucyki. Coś w stylu Dumbledore (którego widziałem w jednym temacie nawet) czy inne. Mnie samemu bardzo podoba się ten art, zwłaszcza, że jestem fanem Slayers: Od lewej: Amelia Vil Tesla Seilun/Seirun, Zelgadis Greywords, Lina Inverse (nie, nie ta z Doty ), Gourry Gabriev, Martina Zoana Mel Navratilova oraz Xellos (i nie żaden Xellos Metallium, on nie posiada takiego nazwiska ani tytułu, istnieje postać Zelas Metallium, która nie jest Xellosem, jest bodajże jego mistrzem) A jakie Wy macie postacie z innych uniwersów jako MLP? PS Możecie dodawać też wersje SAMYCH SIEBIE jako kucyki, jeśli chcecie. Oraz istniejących ludzi. Edytowano Październik 5, 2016 przez Gryfeł 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Jak jeszcze rysowałem pucyki, to skrobnąłem taką Ciri. Spoiler https://derpicdn.net/img/2015/6/18/919269/large.png 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie reportujcie mnie za to, ja się dziele swoimi kucykami 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (edytowany) Ponyfikacje. Słodko. Mam kilka gotowych prac na deviantArt, więc coś tam zarzucę. Spoiler Zecora x Avdol (JoJo's Bizarre Adventure) Wektor (Inkscape 0.48). Trzy palety, dwie ostatnie oparte na wyglądzie "krzyżowanej" postaci w animowanej adaptacji (2014) oraz stareńkiej grze na automaty. Spoiler Mary Ryan/Blue Mary (Fatal Fury/King of Fighters) Niebieski atrament, czarna akwarela, biała farbka. Prezent dla chłopaka. Spoiler Rock Howard (Fatal Fury/Garou: Mark of the Wolves) Czarny tusz, akwarele. Jeden z dwóch prezentów na drugą rocznicę. Spoiler SPESS MAHREENS! TODAY TEH ENEMY IS AT OUAH DOOR! http://ylthin96.deviantart.com/art/Twhalot-Sparkel-418557403 EDIT: Aż kurka, zapomniałabym. Spoiler Yours truly Wektor etc. Edytowano Październik 5, 2016 przez Ylthin Maruda 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (edytowany) moja ulubiona ponifikacja adolfa hitlera, stalina i morgana freemana Spoiler Spoiler Edytowano Październik 5, 2016 przez Kruczek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Autor Share Napisano Październik 5, 2016 Albo tutaj to samo, le zamazane trochę, jednak w większej rozdzielczości: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 12 minuty temu Gryfeł napisał: Albo tutaj to samo, le zamazane trochę, jednak w większej rozdzielczości: Ukryj zawartość A gdzie kucykowe headcraby ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 36 minuty temu Kruczek napisał: moja ulubiona ponifikacja adolfa hitlera, stalina i morgana freemana Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Hitler i Stalin serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 5 minut temu UziBass napisał: Hitler i Stalin serio? A czemu nie? I btw. nie pisz posta pod postem, jest opcja edytuj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (edytowany) Spoiler Spoiler nawet bohaterowie nintendo uległy ponifikacji sczegolnie podboa mi się Link z Zeldy gdyby taki kto powiedział Well excuse me Princes hrhe XD Edytowano Październik 5, 2016 przez Al Icher 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Autor Share Napisano Październik 5, 2016 3 godziny temu UziBass napisał: A gdzie kucykowe headcraby ? Mam tylko takie: Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 (edytowany) 8 godzin temu Gryfeł napisał: Mam tylko takie: Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Jak oni to robią że Fluttershy nawet jako headcrab jest urocza ^ ^... zaraz ten drugi obrazek to przecież jest lamarr bo zębów nie ma uff Flutterka jest bezpieczna Edytowano Październik 6, 2016 przez UziBass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Autor Share Napisano Październik 6, 2016 W ogóle nie pamiętam tego odcinka z tym drugim obrazkiem, ale coś mi się kojarzy jak za mgłą. Chyba nazywałem te stworki headcrabami xD Ktoś mi powie kim są te dwa ostatnie? To jest Minerva ta biała? A ten całkiem na końcu? To Draco? :O W sumie w Harrym Potterze praktycznie każdy (poza niektórymi postaciami) byłby jednorożcem xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 godzinę temu Gryfeł napisał: W ogóle nie pamiętam tego odcinka z tym drugim obrazkiem, ale coś mi się kojarzy jak za mgłą. Chyba nazywałem te stworki headcrabami xD Ktoś mi powie kim są te dwa ostatnie? To jest Minerva ta biała? A ten całkiem na końcu? To Draco? :O W sumie w Harrym Potterze praktycznie każdy (poza niektórymi postaciami) byłby jednorożcem xD Przedostatnia to Luna. Na znaczku widać księżyc i królika (patronusa Luny), a poza tym jest bardzo podobna. Ostatni to musi być Malfoj (czy jak tam się to pisze), bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Autor Share Napisano Październik 6, 2016 Luna!? Trochę za bardzo uśmiechnięta, żywa jak na Lunę Nie myślałem o tej postaci... Bardziej te, które były w każdej części (lub w większości). Luna ogółem ma taki uśmiech jakby chciała spać. Jest taka spokojna, bez emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 (edytowany) 3 godziny temu Gryfeł napisał: Luna!? Trochę za bardzo uśmiechnięta, żywa jak na Lunę No sorry, ale delikatniejszego uśmiechu to już się chyba nie dało narysować Według mnie jest idealnie. Wracając do reszty postaci. Kolory sierści Hermiony i Rona jakoś kłują w oczy. U Rona mógłby być mniej intensywny, a kolor Hermiony to jakoś mi zupełnie nie pasuje. Grzywa Hermiony jest za ciemna. Mógłbym się jeszcze przyczepić do znaczka Malfoja. Wydaje się, że jest niedopracowany. Edytowano Październik 6, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Autor Share Napisano Październik 6, 2016 Jak nie? Luna praktycznie się nie uśmiecha. Jest szczęśliwa, ale nie ukazuje tego zewnętrznie. Wydaje się taka jakby nic jej nie obchodziło, a jest na odwrót. Mi się właściwie tylko Harry podoba z tego HP seta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Dla mnie oprócz Harrego podoba się jeszcze Luna. Zapodaj jeszcze jakieś ponyfikacje. Może z Władcy Pierścieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Autor Share Napisano Październik 6, 2016 Ja sam zapodaję tylko z uniwersów, które znam. Nie widziałem Władcy Pierścieni, więc nie będę mógł wyszukać pasującego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Tym razem ponifakacja mojej ulubionej postaci z Gulty Gear (dla nie kumatych jest seria bijatyk autora serii Blazeblue Calamity Trigger) Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 (edytowany) Raven z Teen Titans jako kucyk ^^ Spoiler Edytowano Październik 15, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 h 5 minut temu Vezz napisał: Raven z Teen Titans jako kucyk ^^ Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość hm moja ulubiona Młoda tytanka jako kucyk no cóż ode mnie zaś raiden w kuczej formie Spoiler Uwaga na rowerowy kuczy kop Spoiler Darling... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Autor Share Napisano Październik 16, 2016 13 godziny temu Al Icher napisał: ode mnie zaś raiden w kuczej formie Meh, a już myślałem, że Raiden z MGS. Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 (edytowany) Cóż jako że zblizą się hlawoen teraz dam ponifikację z ostatneij gry Scotta Cwthona meijmy nadziję że autor nie zamierza wypusicić kolejnych gier z serii FNaf dzięki czemu bę mógł zakonczyć moją małą Crossover serię Ficków z Fnaf x MLP Spoiler Spoiler 20.10 Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Październik 20, 2016 przez Out of Odder Zandi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Spoiler Hagane no Renkinponitsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts