Lemuur Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jakimś cudem jeszcze mało popularne w Europie... Najlepsze mmo, w jakie grałem. Mówiąc w skrócie zakładam ten temat, bo wraz z Sadem i Akirą ( który na forum jest raz na pół roku... ) zaczynamy właśnie grać na serwerze Alexina. No i by dobrze się grało w mmo dobrze mieć fajną ekipę do gry, więc chcemy zachęcić Was do grania i rozmów o grze xD. Dlaczego akurat Mabinogi? To jedyne MMO, jakie znam, w którym mamy bardzo rozbudowany system skilli, dość zręcznościowy i pokazowy system walki, prace dorywcze, poza tym masa typowych opcji jak własna... hmm... działka czy masa petów. ... Ale przede wszystkim w tej grze lubię klimat. Dochodzi w niej do sytuacji w stylu: Idziemy na polowanie -> toczymy walki itd. -> odpoczywamy przy ognisku, słuchając przygrywki barda Dodatkowo znaczna większość opcji premium skupia się na wyglądzie, więc można sensownie pograć, nawet za darmo. ... Ale starczy już tego reklamowania, po prostu sprawdźcie i sami oceńcie. Na zakończenie dodam jeszcze filmik: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nP4hRg4k6eE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 A ciekawi mnie jedno. Czy to jest MMO z podziałem na DPS-a,tanka,healera itp. czy raczej każdy może zajść dość daleko samemu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Hm... Zaciekawiles mnie, ale sprawdze jutro, bo dzis siedze na notebooku z androidem i nie odtwarza mi filmow. A Ty sprawdz sobie Vindictusa. Tez fajna gra opisalem ja na forum. Tez os Nexona. EDIT: Obejrzalem. Moze byc ciekawa, ale ja wole takie "bardziej krwawe" jak wlasnie Vindictus. Ale moze kiedys pobiore to sobie pogramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Vindictus to europejska wersja "Mabinogi Heroes" to gra od dokładnie tych samych gości . Kojarzę ją. Future Pony... Długo nie grałem więc ciężko powiedzieć. Postać rozwijasz jak chcesz - wszystko opiera się na skillach. Sądzę, że da radę grać samemu, choć oczywiście znaaaacznie lepiej idzie drużynowo. No i gra nie opiera się wyłącznie na walce i expieniu. Questy są naprawdę ciekawe, a nasza postać może zostać np. bardem, czy handlarzem. Kto zdecyduje się grać niech dodaje mnie do friendów i pisze ( Lemuhr ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Spragniony rozrywki innej niż Warmłotek zawitałem na ten temat i od razu mówię. Nie wiem dlaczego ale przypomina mi to NosTale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Mnie interesuje tylko to, ile ta gra waży. Jeśli odpowiednio mało a trailery i gameplay mnie przekona, zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Waga nie powinna cię ograniczać Inkwizytorze ja osobiście spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jeśli pójdzie na starym kompie to zagram ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Waga to niestety aż 2gb, ale jak ściągaliśmy u Sada stwierdziliśmy, że mają świetny serwer, bo naprawdę szybko idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 U mnie z moją tragiczną 512mb/s to zajmie z tego co pamiętam 10h ale jak tylko znajdę wolny czas to ściągnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts