Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Dobra nie bij ;_; No! NA POCHYBEL ZIRCIOWI Ps.Dobra, dobra idę szukać tych skarpetek PPs.Zandi szkoda ale i tak ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 hej a gdzie sie podzailo hasło love and Tolerate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: hej a gdzie sie podzailo hasło love and Tolerate Celestia je zasłoniła razem z Lyrą i Zirciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 gdy podważa się majestat i piękno Twilight całą magię przyjaźni trafia sz*****g. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 23 godziny temu Zirathel napisał: Wiedziałem że mnie lubisz Jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 to juz sie boję co by było gdybym dal tu wiersz o Nyx czy Kołysankę Luny dla Snowdrop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 @Zirathel za znieważenie jakiś czas temu Twi przestałem Cię tak bardzo lubić (nie będzie już ciastek więcej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 no Dobra ludzie odpuście Zicowi przecież można lubić obie Pricesy tak jak ja i Dla Twili mam miejsce w serduszku i dla Lulu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Czemu wy nie śpicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 5 minut temu Zirathel napisał: Nie wykręcaj się, teraz wiem że mnie nie lubisz Już się Zirciu nie gniewaj Trzymaj zdjęcie jak jeszcze były na Lunie Spoiler 1 minutę temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: no Dobra ludzie odpuście Zicowi przecież można lubić obie Pricesy tak jak ja i Dla Twili mam miejsce w serduszku i dla Lulu Duże masz serduszko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Ale posta pod postem to nie ładnie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maniek napisał: Ale posta pod postem to nie ładnie tak Zepsuło się coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Winni się tłumaczą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Duże masz serduszko no tak Mafi i czasem tego żałuje ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: no tak Mafi i czasem tego żałuje ;( Zawsze gdy tak myślisz pomyśl, że mógłbyś być mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Czemu żałujesz? bo wz mnijszym sercem bybyn baerdzej oger a tak to ze mnie jest czasem klacz czytaj jestem zbyt wrażliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Zirciu mnie nie lubi idę zrobić sobie herbatkę utopie smutki w tym magicznym naparze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Aww nie bądźcie smutni kochani bo i ja będzę płakać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ja zawsze jestem przewrażliwiony Ale to ty mnie nie lubisz Nie odwracaj Twi ogonem bo Inkwizycja cię dorwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Dosć tej kłórbi bo Twilight i Lusia się na was pogniewają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 JAK @Zirathel baraża Twi to jakaś kara przecież musi być. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: Dosć tej kłórbi bo Twilight i Lusia się na was pogniewają Twi i tak mnie nie lubi odkąd wylałem herbatkę na jej książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Ja tylko trochę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nikt mnie nie lubi Ciebie wszyscy lubią nawet Ziemovita dostaniesz, a ja co? Parówką przez plecy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Twi i tak mnie nie lubi odkąd wylałem herbatkę na jej książkę oj dramatyzujesz Mafi napewno juz o tym zapomniała a ta kłotnia z Zirciem ci chwały nie przyniesie w jej oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts