Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Maffle Fluff podsumował ostatecznie i nieodwołalnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele oprócz jednego, którego w ogóle nie powinno być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Dobra Będziesz moim dyplomatą Jeśli nic nie spartolę po drodze to spoko xD 1 minutę temu Chip napisał: oprócz jednego, którego w ogóle nie powinno być Zgaduję że chodzi tu o jednego młodego alikorna. Czyż nie? (Mam dość zardzewiałą wiedzę nt. kanonu) 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: Zgaduję że chodzi tu o jednego młodego alikorna. Czyż nie? (Mam dość zardzewiałą wiedzę nt. kanonu) a właśnie że nie. Chodzi o zupełnie inną postać, można powiedzieć że nie kanoniczną (jeśli chodzi o sam serial) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Chip napisał: a właśnie że nie. Chodzi o zupełnie inną postać, można powiedzieć że nie kanoniczną (jeśli chodzi o sam serial) To prosiłbym o oświecenie mnie w tej sprawie 1 minutę temu Zirathel napisał: Dobra, masz te robote No to tylko fakturka na początek i możemy jechać z tym węglem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: To prosiłbym o oświecenie mnie w tej sprawie imię tego salcesonu nie przejdzie mi przez usta, ani moja klawiatura nie zostanie skalana tym imieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Heej nocne Marki dolacze sie Na chwilke jesli mozna, nie moge usnac kurcze : l Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Ciastek napisał: Heej nocne Marki dolacze sie Na chwilke jesli mozna, nie moge usnac kurcze : l Skarpetki Luny są mniej mientkie od Twiajlaśnych prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Opłacany będziesz z królewskiego skarbca Ciepła posadka na publicznym budżecie? Lepiej nie mogłem trafić 1 minutę temu Chip napisał: imię tego salcesonu nie przejdzie mi przez usta, ani moja klawiatura nie zostanie skalana tym imieniem Możesz zawsze użyć klawiatury ekranowej (Ha! Twój argument jest inwalidą!) A jeśli ładnie poproszę o takie poświęcenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Znam to Od chyba 2 miesięcy nie zasnąłem przed 2 Tylko 2 miesiące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Kurcze które skarpetki .. powiem Ci, ze nie Wiem Bo nie sprawdzalem : x ale musze sie do Luny podlizywac zeby rekrutem Republiki sie stac : p .. Ja Tez przez dluugiii czas nie moge usnac przed 2 :-: Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: A jeśli ładnie poproszę o takie poświęcenie? Nie bardzo, bo będziecie mnie trollować i wnerwiać ciągle przypominając tę postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Chip napisał: Nie bardzo, bo będziecie mnie trollować i wnerwiać ciągle przypominając tę postać. Ja tam nie jestem skłonny czynić takich przykrości 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Tylko 2 miesiące? Poczekajcie na studia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 5 minut temu Zirathel napisał: Od chyba 2 miesięcy nie zasnąłem przed 2 @Zirathel nie zaśnie gdy Luna jest na chodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Nie no w sumie około 6 Było nie podjadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 No Noo .. Zirathel, brzmi niezle powiedz mi cos wiecej o tym jesli mozesz : p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Muszę chronić mą panią nieprawa to. To ona Cię broni przez zaflecionymi kwiatkami na łące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Ty nie rozumiesz tej więzi to pewnie coś w stylu tej chińskiej zabawki łapiącej za palce, tyle że w tym wypadku pewnie chodzi o chińskie łapiące skarpety... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Zirathel Wiec nie potrafie odmówic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Tak tak wysłać ładne skarpetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: A skarpety to tylko dodatek za co Ty ją tam łapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @ZirathelCos tak myslalem, alee .. mysle ze bezproblemowo : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Nie Nocnym strażnikiem nie zostaje się tak łatwo Zobaczymy A ty niby jak się dostałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts