Sosna Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Witajcie w nowej igraszce pani nocy zatytułowanej "Dialog z Luną". Zabawa polega na tym, że przy pomocy programu graficznego (może być nawet paint) wymyślacie dialogi pani nocy z różnymi postaciami. Na wypełnienie pół dialogowych macie tydzień. Ja zapodaję coś na kształt komiksu skleconego z klatek z serialu, bądź fanartów, a wy dopisujecie historię. Na pierwszy ogień Władczyni nocy rozmawia z siostrą, acz pojawienie się niespodziewnego gościa sprawiło, że Luna zapłakała. Co się stało i o czym rozmawiały siostry, zanim pojawiła się Twilight? Co doprowadziło do płaczu władczyni? Piszcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja_Brony Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Praca bez sensu ale proszę http://imgur.com/oC2JKFB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Takie coś wymyśliłem: 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Przydałoby się zakończyć tę edycje oraz tę o konstelacji, bo terminy to minęły już dawno, a porobiłbym coś z nowych edycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 27, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2016 Wiem, że tydzień od umieszczenia dawno minął, ale miałem przedświąteczny magiel i średnio miałem czas. Jutro będą nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 28, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2016 Witajcie w kolejnym dialogu z Luną (wiem,że miał być dużo wcześniej ale brak czasu) Na początek księżniczka Luna wyłoni zwycięzcę poprzednich zawodów. Najlepszą pracę zaprezentował Spoiler @Ja_Brony Gralulacje. A teraz przechodzimy do spraw bieżących. Tym razem ludzka wersja księżniczki postanowiła porozmawiać o czymś, z Sunset Shimmer, która szukała czegoś w bibliotece. Czego szukała i dlaczego dyrektor Luna jest zszokowana? Na te i inne pytania będziecie musieli odpowiedzieć. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 Nikt nic? A tak bardzo domagali się kolejnego dialogu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 To może przerwę tę niezręczną ciszę Na podstawie własnych przemyśleń.. Spoiler http://imgur.com/a/Z2JMv 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 (edytowany) Napisałam pierwsze co mi wpadło do głowy. Spoiler link Edytowano Listopad 19, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts