Polineks Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Witam wszystkich serdecznie! Jak zapowiedziałem, czas na kolejny konkurs literacki. Tym razem coś związanego z chaosem i świętami. Interpretacje pozostawiam wam (strasznie jestem jej ciekaw), bo oczywiście nie muszą to być konkretnie święta Wigilii Serdeczności, a równie dobrze jakieś inne (ta tytuł trochę mylący). A oto zasady: Spoiler 1.Opowiadanie powinno się mieścić w przedziale 500 do 6000 słów (można trochę przekroczyć, powiedzmy 400 słów). 2. Oczywiście powinna w nim się znaleźć Fluttershy (nie jest wymagana jako główna postać, choć byłoby miło dodatkowe punkciki ) 3. Termin: Byłoby miło do końca roku, ale wiadomo, że ciężko będzie dlatego czas macie do 9 stycznia 2017 roku, godzina 23:59:59. 4. Zabrania się używania tagów takich jak Violence, gore, clop. 5. W opowiadaniu muszą pojawić się: autor, tytuł, tagi, które nie będą wliczane do liczby słów. 6. Swoje opowiadania zamieszczajcie w tym temacie, ale pamiętajcie, że raz zamieszczonego opowiadania zmieniać nie można. 7. Oczywiście możecie pisać w uniwersum Equestria Girls czy jakim tylko sobie wymarzycie (ale pamiętajcie o pkt.4). Sędzią będzie Polineks, czyli ja. Pamiętajcie, ze grunt to dobrze się bawić pisząc i czerpać z tego radość. Gramatyka i ortografia schodzą na plan dalszy. Zatem połamania pióra. 2 Link do komentarza
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Czemu zawsze jest zabronione gore, a ja bym chciał spróbować napisać "grimdarka" ehh jestem zawiedziony Link do komentarza
Polineks Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 3 minuty temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Czemu zawsze jest zabronione gore, a ja bym chciał spróbować napisać "grimdarka" ehh jestem zawiedziony Spokojnie. Jako fan Grindmarków jeszcze kiedyś rzucę temat w którym można go wykorzystać 1 Link do komentarza
Arkane Whisper Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 15 godzin temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: grimdarka Grimdark i gore to dwa różne tagi, oznaczające co innego, w zasadzie. Inna sprawa, że zwykle się je łączy, co wcale nie oznacza, że muszą występować obok siebie. 3 Link do komentarza
Polineks Napisano Grudzień 21, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2016 4 godziny temu Arkane Whisper napisał: Grimdark i gore to dwa różne tagi, oznaczające co innego, w zasadzie. Inna sprawa, że zwykle się je łączy, co wcale nie oznacza, że muszą występować obok siebie. Dziękuje za doinformowanie. Link do komentarza
Foley Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Obiecywałem sobie, że coś na ten konkurs napiszę... No i napisałem! A że jest chowe, to już inna sprawa... Wigilia Chaosu [Random][Fun] Discord zaprasza trzy przyjaciółki na Wiligię Serdeczności w jego wersji... Co z tego wyniknie? Słów: ~1700 Wyjaśniając, tag [Fun] to u mnie takie słabsze [Comedy]. 2 Link do komentarza
Polineks Napisano Styczeń 9, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2017 Jako, że dziś upływa termin, a mam tylko jedną pracę to przedłużam konkurs o 3 dni (strasznie długo). Jak po nich nie będzie nic to @Foley ogłosimy zwycięzcą, a ja zapodam nowy konkurs (lub konkursy). Link do komentarza
Catniss Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Meh. Chciałabym napisać coś, ale fanfik na konkurs lunarny sam się nie dokończy... Ciekawe, jak to jest mieć pierwsze i ostatnie miejsce? PS. Aktualnie jedyny fanfik tutaj jest... No - świetny. @Foley - rozwaliłeś mnie tym "piździśniegiem" 1 Link do komentarza
Foley Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 28 minut temu Catniss napisał: Ciekawe, jak to jest mieć pierwsze i ostatnie miejsce? Żadna frajda. Zabawa jest w rywalizacji, a tak to... Link do komentarza
Polineks Napisano Styczeń 12, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2017 A tak niestety ogłaszam zakończenie konkursu. Wpłynęła tylko jedna praca i niniejszym ogłaszam @Foley zwycięzcą. Bardzo przyjemny i zabawny.fanfic. Rozwesela mnie w ciemniejsze dni (pamiętna popijawa). Mniej więcej o takie coś mi chodziło. Gratuluję zdobycia pierwszej literackiej "Złotej Flutterki" i zapowiadam, że nie długo pojawi się kolejny konkurs. 1 Link do komentarza
Recommended Posts