Szonszczyk Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) >Przychodzi baba do lekarza. >A tam Thorax ... >Więc wiesza bieliznę ... Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Seksowne majtki które pokaże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 @Hi I'm Uzi Wanna Play? Chyba nie do końca o to chodziło. Przychodzi Thorax do lekarza, a ten mu każe odstawić Skittlesy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Przychodzi Thorax do lekarza, a lekarz też jeleń 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Przychodzi Thorax do lekarza, a tam... Chrysalis. Bo wywiad rodzinny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 22, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2017 Jak się nazywa wieżowiec zajęty przez Tęczlingi? Spoiler Tęczowiec ... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Pan na lekcji pyta: -Dzieci, co jest dla was rarytasem? -Banany, pomarańcze! - mówi Grzesio -Bułka z masłem i szybka - mówi małgosia - Rogi 16-sto letniego Thoraxa - mówi Jaś Nauczyciel zbulwersowany: - Jasiu, za karę będziesz siedział w pierwszej ławce a jutro ma przyjść do mnie Twój tata. Następnego dnia Jasiu przychodzi do szkoły sam i siada w ostatniej ławce. Nauczyciel pyta: -Jasiu, dlaczego przyszedłeś sam i siadasz tak daleko? Jasiu na to: -Bo tata powiedział, że jak dla pana rogi 16-sto letniego Thoraxa nie są rarytasem to pan jest podmieniec i mam się od pana trzymać z daleka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Nie ma znaczenia, czy Thorax kiedyś się ustatkuje, czy nie. Przecież i tak już jest rogaczem. :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 22.01.2017 at 23:20 Midday Shine napisał: Nie ma znaczenia, czy Thorax kiedyś się ustatkuje, czy nie. Przecież i tak już jest rogaczem. :> nie jestem pewien czy można zostać rogaczem będąc w stanie wolnym.... tak czy siak Thorax jakoś został - kolejny przypadek dla Expresu Reporterów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 24, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2017 Gdyby Thorax poślubił Fionę to zamieszkali by w ... Spoiler ... za siedmio-tęczo-grodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 6, 2017 Autor Share Napisano Luty 6, 2017 (edytowany) Nadszedł ten jeden z kilku dni w roku w którym chciało by się powiedzieć: Spoiler Walić wszystko, wyjeżdżam do Equestrii ... zostanę tęczlingiem w tym ich rąbanym, tęczowym gnieździe. Jak się kończy bajka o tęczlingach? Spoiler ... i wszyscy żyli długo i tęczliwie. Edytowano Luty 6, 2017 przez MasterOfRainbows 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Przychodzi Thorax do malarza-portrecisty, a ten od progu: – Waść mnie nawet nie denerwuj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 (edytowany) Pszychodzi Thorax do lekasza i muwi: -Wyglondam jak insekt! A lekasz na to: -A co ja.. Hasbro?? heeee..heee.he.... .... he + za starania xD Edytowano Luty 11, 2017 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Skąd przybyły podmieńce? Spoiler Z Czarnogóry. A w jakim mieście osiedliły się po przemianie? Spoiler Wieluniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts