Szonszczyk 1,045 Report post Posted January 2, 2017 (edited) >Przychodzi baba do lekarza. >A tam Thorax ... >Więc wiesza bieliznę ... Edited May 10, 2017 by Miszcz Tencz 2 Share this post Link to post Share on other sites
Hi I'm Uzi Wanna Play? 1,056 Report post Posted January 3, 2017 Seksowne majtki które pokaże... Share this post Link to post Share on other sites
Midday Shine 283 Report post Posted January 3, 2017 @Hi I'm Uzi Wanna Play? Chyba nie do końca o to chodziło. Przychodzi Thorax do lekarza, a ten mu każe odstawić Skittlesy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cluvry 249 Report post Posted January 3, 2017 Przychodzi Thorax do lekarza, a lekarz też jeleń 3 Share this post Link to post Share on other sites
Midday Shine 283 Report post Posted January 4, 2017 Przychodzi Thorax do lekarza, a tam... Chrysalis. Bo wywiad rodzinny. Share this post Link to post Share on other sites
Szonszczyk 1,045 Report post Posted January 22, 2017 Jak się nazywa wieżowiec zajęty przez Tęczlingi? Spoiler Tęczowiec ... 5 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maniek Report post Posted January 22, 2017 Pan na lekcji pyta: -Dzieci, co jest dla was rarytasem? -Banany, pomarańcze! - mówi Grzesio -Bułka z masłem i szybka - mówi małgosia - Rogi 16-sto letniego Thoraxa - mówi Jaś Nauczyciel zbulwersowany: - Jasiu, za karę będziesz siedział w pierwszej ławce a jutro ma przyjść do mnie Twój tata. Następnego dnia Jasiu przychodzi do szkoły sam i siada w ostatniej ławce. Nauczyciel pyta: -Jasiu, dlaczego przyszedłeś sam i siadasz tak daleko? Jasiu na to: -Bo tata powiedział, że jak dla pana rogi 16-sto letniego Thoraxa nie są rarytasem to pan jest podmieniec i mam się od pana trzymać z daleka. Share this post Link to post Share on other sites
Midday Shine 283 Report post Posted January 22, 2017 Nie ma znaczenia, czy Thorax kiedyś się ustatkuje, czy nie. Przecież i tak już jest rogaczem. :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Chip 1,892 Report post Posted January 24, 2017 22.01.2017 at 23:20 Midday Shine napisał: Nie ma znaczenia, czy Thorax kiedyś się ustatkuje, czy nie. Przecież i tak już jest rogaczem. :> nie jestem pewien czy można zostać rogaczem będąc w stanie wolnym.... tak czy siak Thorax jakoś został - kolejny przypadek dla Expresu Reporterów 1 Share this post Link to post Share on other sites
Szonszczyk 1,045 Report post Posted January 24, 2017 Gdyby Thorax poślubił Fionę to zamieszkali by w ... Spoiler ... za siedmio-tęczo-grodzie. Share this post Link to post Share on other sites
Szonszczyk 1,045 Report post Posted February 6, 2017 (edited) Nadszedł ten jeden z kilku dni w roku w którym chciało by się powiedzieć: Spoiler Walić wszystko, wyjeżdżam do Equestrii ... zostanę tęczlingiem w tym ich rąbanym, tęczowym gnieździe. Jak się kończy bajka o tęczlingach? Spoiler ... i wszyscy żyli długo i tęczliwie. Edited February 6, 2017 by MasterOfRainbows 2 Share this post Link to post Share on other sites
Midday Shine 283 Report post Posted February 11, 2017 Przychodzi Thorax do malarza-portrecisty, a ten od progu: – Waść mnie nawet nie denerwuj! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vezzie 258 Report post Posted February 11, 2017 (edited) Pszychodzi Thorax do lekasza i muwi: -Wyglondam jak insekt! A lekasz na to: -A co ja.. Hasbro?? heeee..heee.he.... .... he + za starania xD Edited February 11, 2017 by MasterOfRainbows 1 Share this post Link to post Share on other sites
Midday Shine 283 Report post Posted February 11, 2017 Skąd przybyły podmieńce? Spoiler Z Czarnogóry. A w jakim mieście osiedliły się po przemianie? Spoiler Wieluniu... Share this post Link to post Share on other sites