Shios Napisano Maj 25, 2017 Autor Share Napisano Maj 25, 2017 4 godziny temu Moonlight napisał: Co do pytania o markery to chodziło mi konkretnie, zwykłe czyli te firmy Winsor&Newton? Jak Ci się ich używa?Ponowiłabym pytanie też o brushmarkery ale nie chcę męczyć. :P. Rysuję najczęściej tymi Winsor&Newton, pierwsze dostałam na święta. Moim zdaniem są bardzo praktyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Lipiec 11, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2017 Luna's futute Nie piszemy posta pod postem jeśli upłynęło mniej niż 24h ~ Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Październik 24, 2017 Autor Share Napisano Październik 24, 2017 Dawno nic tu nie robiłam, dlatego dziś wreszcie coś wrzucę: Pegaz o imieniu Iori Nitta. Kiedyś zobaczyłam takie imię w którymś anime i tak zostało 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Listopad 4, 2017 Autor Share Napisano Listopad 4, 2017 I taki Halloween Special (trochę opóźniony ale trudno) - Hetalia (może ktoś kojarzy..?) jako Mane 6! I speedpaint do tego: https://youtu.be/mSQagypOvH8 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się