D.E.F.S Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 (edytowany) Fandom, jaki jest, każdy widzi :} Mój Mały Człowiek MMC:Festiwal Błaznów Edytowano Marzec 2, 2017 przez Darth Evill (Fire Sky) 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 No dobra, przeczytałem... Zainteresował mnie tak szczątkowy opis, w którym zawarte zostało słowo "fandom". Większość nawiązań z tekstu wykryłem (a może i wszystkie, nie wiem), są całkiem zgrabne. Jednak podstawowym problemem, który napotkałem, jest fakt, że nie widzę tu żadnej puenty, a byłem bardziej niż pewien, że wystąpi. Ot fanfic się rozkręca i nagle koniec. Zakończone elementem humorystycznym, ale jednak... pozostawiające po sobie coś w stylu "WTF, to już koniec?". Dlatego też sam nie wiem, co mam o tym myśleć i nie mam jak wystawić ani pozytywnej oceny, ani negatywnej - więc będzie neutralna. Pozdrawiam, Foley 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Fajny ten fanfik. Rozwaliła mnie końcówka :-) Pisz dalej, bo widzę wielki potencjał ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Piękne :") 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Dosyć fajne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Krótkie, treściwe, całkiem zabawne. Tak w zasadzie można by podsumować w całości to opowiadanie. Właściwie, to nie bardzo wiem, co mam napisać więcej, żeby nic nie zdradzać potencjalnemu czytelnikowi. Nawiązania są zgrabne i zabawne, a końcówka była przednia. Od strony technicznej jest chyba wszystko dobrze. Polecam, zwłaszcza że nie jest długie, na kilka chwil maksymalnie. Pozdrawiam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flashlight Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Bardzo przyjemne i krótkie opowiadanie, idealne do poprawienia sobie humoru. Poza tym ciężko jest powiedzieć coś więcej Teraz przejdę do rzeczy złych. Tak właściwe do jednaj rzeczy, ale to bardzo złej. Dlaczego fanfik jest taki krótki? Ja prosiłbym o więcej takiego humoru 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 15, 2017 Autor Share Napisano Luty 15, 2017 Sun Feb 12 2017 at 17:38 Flashlight napisał: Ja prosiłbym o więcej takiego humoru Pomyślę o kontynuacji. Mam nawet plan w głowie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 (edytowany) Taaaa podoba mi się, tylko jedno ale... Czemu akurat Fluttershy? Edytowano Luty 15, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 15, 2017 Autor Share Napisano Luty 15, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Taaaa podoba mi się, tylko jedno ale... Czemu akurat Fluttershy? Cicha woda brzegi rwie, ot co 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 8 minut temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Cicha woda brzegi rwie, ot co O żesz ty już sobie wyobrażam kontynuację "ohhh you touch my tralala, my ding ding dong" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Marzec 2, 2017 Autor Share Napisano Marzec 2, 2017 Premiera Mój Mały Człowiek "2" Serdecznie zapraszam do lektury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się