The Silver Cheese Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) ... "Eeeh Ooh Eh Oh Ha, I won't let you sleep, Come to party all night" ... Co tam nucisz @Cheese? ~Ostatnio bardzo fajną piosenkę przesłuchałem na Youtubie. Ouuu. Zapuścisz coś dla mnie? ~Pewnie. Może i reszta tez coś wymyśli . DAWAĆ !! Mam idealny humor na śpiewanie i piosenki. Poślijcie jakieś fajne utwory ! ~Słyszeliście Pinkie, podsyłajcie utwory związane z naszą różową przyjaciółką . A w ramach offtopu podsyłam piosenkę, którą nuciłem - nie związana z Pinkie, ale mi mocno wpadła w ucho : Odkryj ukrytą treść Od siebie dodam jedną z moich ulubionych: Odkryj ukrytą treść Edytowano Luty 9, 2017 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Od razu miałem w głowie to: Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Zastrzyk pozytywnej energii działający skutecznie w razie chandry: Odkryj ukrytą treść Serio, zawsze jak jestem w bardzo negatywnym nastroju lub złej sytuacji, po usłyszeniu tej piosenki udaje mi się wydobyć z głębi siebie to krótkie, ale tak bardzo potrzebne "będzie dobrze" ^^. Edytowano Luty 9, 2017 przez Cheese 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Dla mnie to najlepsze piosenki z PInkie Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Nie wiem czy być może, ale wyszło przecież fajnie i praktycznie tylko z Pinkie. Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Słucham napraaaaaaaaawdę dużo muzyki od fandomu ^^ Moja kucykowa playlista ma 158 utworów.. Gdybym wymienił wszystkie z Pinkie Pie to nie starczyłoby miejsca xd Więc ograniczę się do trzech: Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts