The Silver Cheese Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) ... "Eeeh Ooh Eh Oh Ha, I won't let you sleep, Come to party all night" ... Co tam nucisz @Cheese? ~Ostatnio bardzo fajną piosenkę przesłuchałem na Youtubie. Ouuu. Zapuścisz coś dla mnie? ~Pewnie. Może i reszta tez coś wymyśli . DAWAĆ !! Mam idealny humor na śpiewanie i piosenki. Poślijcie jakieś fajne utwory ! ~Słyszeliście Pinkie, podsyłajcie utwory związane z naszą różową przyjaciółką . A w ramach offtopu podsyłam piosenkę, którą nuciłem - nie związana z Pinkie, ale mi mocno wpadła w ucho : Spoiler Od siebie dodam jedną z moich ulubionych: Spoiler Edytowano Luty 9, 2017 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Od razu miałem w głowie to: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Zastrzyk pozytywnej energii działający skutecznie w razie chandry: Spoiler Serio, zawsze jak jestem w bardzo negatywnym nastroju lub złej sytuacji, po usłyszeniu tej piosenki udaje mi się wydobyć z głębi siebie to krótkie, ale tak bardzo potrzebne "będzie dobrze" ^^. Edytowano Luty 9, 2017 przez Cheese 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Dla mnie to najlepsze piosenki z PInkie Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Nie wiem czy być może, ale wyszło przecież fajnie i praktycznie tylko z Pinkie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Słucham napraaaaaaaaawdę dużo muzyki od fandomu ^^ Moja kucykowa playlista ma 158 utworów.. Gdybym wymienił wszystkie z Pinkie Pie to nie starczyłoby miejsca xd Więc ograniczę się do trzech: Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts