hviezdosz Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Cześć. Chcę się spytać: jaka jest sytuacja z meetami na Śląsku? Wygląda to, że są już martwe, bo ostatni meet był minimalnie rok temu (tak sądzę widząc posty i komentarze na forum) :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 https://www.facebook.com/BroniesSilesia/?ref=page_internal https://www.facebook.com/events/209272956218596/ Starczy obserwować Fejsbuki i wszystko się wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hviezdosz Napisano Marzec 12, 2017 Autor Share Napisano Marzec 12, 2017 Ziemowicie, niestety ja nie mam fejsbuku. :/ Ale dzięki za linki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Nie umarły, ale jakoś do tej pory na tablicę nie weszło wydarzenie, co mnie dziwi . Dam znać modą czemu jeszcze nie ma. A tak jest info tutaj: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Innymi słowy. Zapraszamy do Katowic dnia 25 marca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Jasne że nie umarły.... tylko mało osób o nich wie nie? Ja myślę czy nie zrobić za jakiś czas, aczkolwiek , muszę obczaić sytuację kto kiedy może + naprawić fb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Heh, pewnie będzie można sobie pomarzyć o cieszyńskim ponymeecie... *wraca do swoich marzeń i przechodzi w stan hibernacji* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hviezdosz Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2017 Ale meety w Cieszynie to świetny pomysł! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 4 godziny temu, hviezdosz napisał: Ale meety w Cieszynie to świetny pomysł! Nikt nie zabrania robić meet'ów w innych rejonach Śląska. W Kato zawsze robimy, bo najwięcej osób się wtedy zbiera i stosunkowo najwięcej ludzi ma bliżej do Katowic niż, np. do Cieszyna na przykład. Pojawiają się osoby z Małopolski, czasem Opola i Wrocławia, bo mają łatwy wtedy dojazd do Katowic. Ale jak już powiedziałem - chcesz zrobić spotkanie to zrób. W Cieszynie mieszka jeszcze @Salto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 To jak @The Silver Cheese? Robimy meeta w DG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Ja mam trochę daleko. Najlepiej zrobić ankietę na Śląskich i się ludzi spytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Jak już napisałem FB mi nie działa (dlatego mnie nie ma) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 (edytowany) Ankieta poszła jakby co : Spoiler Edytowano Lipiec 2, 2017 przez The Silver Cheese 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 I to nazywa się uprzejmość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się