Poszukiwacz15 Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Krzycz! Może ktoś cię usłyszy i pomoże Colgate! Mój dentysta ma niedobór magnezu i potwornie drżą mu ręce, co mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Podaj mu Magne B6 powinno pomóc Colgate ! Mój dentysta każe mi oglądać Teletubisie pomocy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Na powitanie zawsze go przytulaj i krzycz: "tulimyyyy", a pod koniec wizyt mów: Teletubusie mówią papa! Nie wiem co to da, ale jeśli przełożysz teletubisiostwo na życie realne, to może przestanie Colgate! Moje zęby są takie białe, że zaczęły obrażać osoby o ciemnej karnacji! Co mam zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Powiedz że jest sprawiedliwie gdyż ich zęby są tak czarne że obrażają ludzi o białej karnacji Colgate ! Mój dentysta oskarża mnie o kradzież sztucznej szczęki ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Kup mu inną. Colgate! Mój dentysta rozśmieszył mnie na fotelu dentystycznym i kazał płacić za odgryzienie wiertła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 Uciekaj czym prędzej ! XD Colgate ! Mój dentysta przyszedł do pracy pijany co mam z nim zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Schowaj przed nim wszystkie ostre rzeczy, i powiedz mu że dzisiaj ma urlop. Powinien uwieżyć. Colgate! Mój dentysta chciwym wzrokiem patrzy się na moje złote zęby! Co mam zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Powiedz mu, że to sztuczne złoto. Colgate! Mój dentysta w ogóle mnie nie przyjął i kazał zapłacić 200zł! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 23, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2017 Powiedz mu że nie musisz płacić bo inaczej pójdziesz do konkurencji. Colgate ! Mój dentysta nie jest polakiem i nie mówi po angielsku jak mam się z nim porozumieć ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Na migi. Colgate! Mój dentysta oskarżył mnie o kradzież wiertła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Powiedz mu, że skonfiskowałeś bo zaczynało rdzewieć. Colgate! Mój dentysta ma narkolepsję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 (edytowany) Zaproponuj aby skierował się do lekarza. PS. Może uda się jeszcze jemu nie zasnąć podczas wiercenia jakiegoś zęba Colgate! Mój dentysta kazał mi kupić pastę Colgate a do najbliższego sklepu mam 1000 km co mam zrobić? Edytowano Październik 16, 2017 przez Mr. Black the Shadow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 16, 2017 Autor Share Napisano Październik 16, 2017 Przeprowadź się do miasta tam jest sklep od razu pod domem XD Colgate ! Mój dentysta jest ślepy i chce mi borować zęba :O Co robić ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 (edytowany) Kopycio Colgate sory za wpatke Uciekać z fotela przez okno Colgate ! Mój dentysta chce mnie skierować na hirurgie bo twierdzi że sam nie wyrwie mi korzenia co robić ? Edytowano Czerwiec 14, 2018 przez Littlepip 02 brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotallyNormalGuy Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Wysadź szpital. Colgate! Mój dentysta okazał się być samurajem w przebraniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Uderz go wiertłem! Colgate! Odgryzłam palca dentyście, co robić? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 11, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2018 Udowodnij mu że masz mocne zdrowe zęby i odgryź mu drugiego Colgate! Mój dentysta nie ma zębów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Uciekaj! Zbiera wyrwane zeby na szczękę! Colgate! Mój dentysta zasnął wiercąc mi w zębie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Zadzwoń do Minuette. <brakuje emotki ucieszonej minuette> Colgate! Połknąłem zęba podczas wyrywania go u dentysty! Nie urośnie mi drzewo zębowe w brzuchu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 23, 2018 Share Napisano Sierpień 23, 2018 Gorzej! Wróżka zębuszka szykuje zestwa chirurgiczny Jedynym rozwiązaniem pozostaje nie spać. Colgate! Dentysta sięga po kombinerki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 23, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2018 To ty sięgnij po nóż... na pewno je odłoży Colgate! Mój dentysta ma wielkiego kaca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 To niech wypije baaardzo dużo kefiru na pewno pomoże Colgate! Mój dentysta nie pojawił się i przez to czekam już prawie 2 godziny! Co mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Po co czekasz te 2 godziny? Uciekaj póki nie przyszedł! Colgate! Mój dentysta ukradł mi zapas cukierków, co robić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts