Pixelator Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Poszukuję kogoś, kto mógłby mi narysować OCka. Oto opis: 1. Biała klacz 2. Włosy: Kolor: jaśniejszy "Facebook Blue" przepleciony białym i czarnym kosmykiem. Fryzura jak u Lyry. 3. Oczy: jasnoniebieskie 4.Charakter: opanowana, nieśmiała, optymistka. 5. Paletę barw i CM wyślę na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Nie lubię rysować na zamówienie. Boje się że mi nie wyjdzie i kogoś rozczaruje ale... mogłabym spróbować pod kilkoma warunkami: - nie przeszkadza Ci trochę cukierkowy styl (taki niestety mam :/) - nie daje gwarancji że będziesz zadowolony z efektu - prawdopodobnie dostaniesz go za jakieś 1000 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 13, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Jak dla mnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Maj 9, 2018 Share Napisano Maj 9, 2018 Czy ktoś jest tu chętny i po proszę o narysowanie mojego OC'a Dark Reaper'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 11, 2018 Share Napisano Maj 11, 2018 Dnia 9.05.2018 o 21:39, Jakubas18 napisał: Czy ktoś jest tu chętny i po proszę o narysowanie mojego OC'a Dark Reaper'a. Powinieneś napisać cokolwiek o jego wyglądzie. Bo brzmi to trochę jak: "Czy ktoś mógłby narysować mi samochód?". Spoko, ale jaki? Osobowy, ciężarowy, sportowy. I jakiego koloru? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Maj 11, 2018 Share Napisano Maj 11, 2018 (edytowany) Opis Dark Reaper'a. Płeć: Ogier Rasa: Pegaz Wiek: 45 lat Kolor Oczu: Szare z żółtym środkiem i fioletowym dymem wylatującym Kolor Ogona i Grzywy: Brązowy i Jasnozielony Kolor Skóry: Jasnobrązowy Kolor Skrzydła: Jasnobrązowy(górna część) i trochę bardziej jeszcze Jasnobrązowy(dolna część) Kolor Ostróg: Ciemnobrązowy Kolor Zbroi i Hełmu: Ciemnoróżowy i trochę bardziej Ciemnobrązowego oraz szare kolce Kolor Znaczka: czaszka - biała, oczy czaszki - żółte z fioletowym dymem wylatującym, mgła nad czaszką - zielona Edytowano Maj 11, 2018 przez Jakubas18 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 11, 2018 Share Napisano Maj 11, 2018 Kolor Skóry: Jasnobrązowy Od kiedy kucyki mają widoczną skórę? bo kucyki mają takie coś co nazywa się sierść i ona zasłania skórę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 10 godzin temu, GlaceCordis napisał: Od kiedy kucyki mają widoczną skórę? bo kucyki mają takie coś co nazywa się sierść i ona zasłania skórę ;-; Sorry, nie wiedziałem za bardzo dokładnie czy to sierść jest czy futro czy skóra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się